Cancan

Andreea Bălan, criticată dur de fani după ce l-a decupat pe Tiberiu Argint din poze

Publicat: 25 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bălan criticată dur de fani după ce l-a decupat pe Tiberiu Argint din poze
Andreea Bălan nu purta masca de protecție în mod corespunzător

Frumoasa blondină Andreea Bălan a fost criticată dur de fani după ce a postat o imagine editată dintr-o destinație turistică în care a fost. Detaliul sesizat de aceștia a fost faptul că ea l-a eliminat pe Tiberiu Argint din poză, însă i-a rămas vizibilă mâna. Cu toate acestea, Andreea Bălan nu a dat nicio explicație cu privire la gestul ei.

Andreea Bălan pare să o țină din vacanţă în vacanţă. Blondina a bifat anul acesta câteva destinaţii în care mulţi nici măcar nu visează să ajungă. Și nu mai departe de acum câteva săptămâni, ea a fost în Grecia cu iubitul ei. Mai mult, cântăreaţa i-a ţinut pe fanii săi la curent cu activităţile pe care le-a desfăşurat acolo, însă mulţi au observat un detaliu neobişnuit la una dintre imagini.

Îndrăgita interpretă Andreea Bălan pare că şi-a găsit liniştea în braţele actualului său partener, Tiberiu Argint. Cei doi au plecat recent într-o vacanţă, însă internauţilor nu le-a plăcut ce au observat pe pagina sa de Instagram. Astfel, blondina a primit un val de critici în mediul online.

Andreea Bălan, criticată dur de fani

Fosta jumătate a trupei Andre a republicat câteva imagini pe contul său de socializare, semn că ar vrea să retrăiască din nou acele momente frumoase. Numai că, dintr-un moment ce părea frumos pentru artistă, s-a schimbat totul într-o clipă. Mai exact, într-una dintre imagini se vede cum blondina şi-a decupat iubitul din fotografie. Gestul a fost criticat de câteva persoane care nu au înţeles de ce Andreea Bălan a luat această decizie. Unul dintre cele mai dure mesaje a fost din partea unui anume Koscosti, care a întrebat-o: „Pe prost nu il pui în… poză?”. Oricum, Andreea nu s-a sinchisit să răspundă comentariilor negative, iar decuparea pozei a fost probabil un accident neintenționat.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au peste un an de relație

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au împlinit, vara aceasta, un an de relație. Însă, de la începutul sezonului cald, cei doi au profitat de timpul liber și au mers în mai multe vacanțe. Probabil, cel mai mult i-a plăcut Andreei sejurul în Dubai, deoarece era o destinație în care artista nu a mai călătorit până acum. Acolo, deși nu și-au făcut fotografii împreună, Andreea și Tiberiu au publicat imagini din aceeași locație, în Dubai. Totodată, din descrierile postate în dreptul acestora, au lăsat să se înțeleagă cât de fericiți sunt împreună.

Însă clipe minunate au petrecut cei doi și în Turcia sau Grecia, unde au fost în această vară. Cei doi au petrecut multe clipe romantice, de neuitat, iar relația lor pare din ce în ce mai solidă. Așadar, nu ar fi exclus ca în curând să bată clopote de nuntă în showbiz-ul autohton…

Adauga un comentariu