Cancan

Andreea Marin, dezvăluiri despre Lavinia Pîrva. Ce spune fosta Zână a surprizelor despre asemănarea dintre ele

Publicat: 25 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Marin dezvăluiri despre Lavinia Pîrva. Ce spune fosta Zână a surprizelor despre asemănarea dintre ele
Andreea Marin a dezvăluit ce crede ea despre actuala soție a lui Ștefan Bănică Jr

Recent, Andreea Marin a făcut unele dezvăluiri despre actuala soție a lui Ștefan Bănică Jr, Lavinia Pîrva, referindu-se și la asemănarea dintre ele. Mai mult, fosta parteneră de viață a artistului este împăcată cu finalul căsniciei cu Bănică. Totodată, ea este împăcată de felul în care au decurs lucrurile, iar faptul că din relația cu artistul a rezultat o fiică, Violeta, o face nespus de fericită.

Recent, Andreea Marin a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” și a vorbit extrem de împăcată despre alegerile pe care le-a făcut în viață. Și chiar dacă Ștefan Bănică Jr. și-a refăcut viața la scurt timp după ce au divorțat, Andreea Marin este de părere că s-a întâmplat exact așa cum a trebuit. Totuși, de multă vreme, presa, dar și fanii au remarcat unele asemănări între Andreea Marin și Lavinia Pîrva. Astfel, fosta „Zână a surprizelor” a abordat și acest ssubiect și a ținut să facă lumină.

Ce spune Andreea Marin despre asemănarea cu Lavinia Pîrva

După ce Ștefan Bănică Jr. și-a oficializat relația cu Lavinia Pîrva, presa a scris mult despre asemănarea dintre ea și noua parteneră. Mai mult, și fanii Andreei Marin scriau în comentarii că actuala artistului îi copiază atât stilul vestimentar, coafura, dar și zâmbetul Andreei Marin. Cu toate acestea, vedeta TV nu vede o asemănare între ea și actuala parteneră a fostului ei soț.

Eu nu văd lucrul acesta, poate există o asemănăre fizică, dar eu nu văd niciun om întreg la minte care să caute un alt partener numai fiindcă seamănă cu cel anterior. Nu cred în asta. Nici gând ca partenerul meu de la acea vreme să semene cu fostul meu soț. Eu nu am văzut deloc vreo asemănare. Astăzi eu consider că este bine fiecare dintre noi și fiecare este exact acolo unde îi este locul și cu cine îi este dat să fie”, a spus Andreea Marin.

Violeta, cea mai de preț amintire de la fostul soț

În momentul de față, Andreea Marin se poate declara o femeie împlinită, atât profesional, cât și personal. Și chiar dacă divorțul de Ștefan Bănică Jr a marcat-o destul de tare, Andreea a rămas cu cea mai de preț amintire – fiica sa Violeta Bănică. Dar iată că anii au trecut pe nesimțite, iar Violeta a devenit o domnișoară în toată regula. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr s-a transformat spectaculos din copila cu chip angelic pe care o știa toată lumea. La sfârșitul acestui an, adolescenta va împlini 14 ani și după câte se vede ea moștenește din plin trăsăturile și talentul părinților ei. Mai mult, la fel cum s-a întâmplat și în cazul primului copil al artistului din relația cu Camelia Constantinescu, Radu Ștefan Bănică, și Violeta va lansa în curând o piesă cu celebrul ei tată.

Andreea Marin este împăcată cu viața ei

Dincolo de toate acestea, Andreea Marin este împăcată cu finalul poveștii dintre ea și Ștefan Bănică Jr. Dacă artistul și-a refăcut viața la scurt timp de la despărțire, pentru Andreea Marin a trebuit să treacă ceva timp până să-și găsească fericirea. Acum însă, ea trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu, un diplomat de carieră.

Sunt fericită astăzi. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru prezent, nu stau să mă uit în trecut. Cred că fiecare poveste din viața noastră are un rol. Poți să întâlnești un om care are un rol până la un anumit timp, poți să întâlnești un om care are un rol până la sfârșitul vieții tale. Sunt o femeie cu picioarele pe pământ, știu ce vreau de la viață și sunt astăzi exact în punctul în care trebuia să fiu. Dumnezeu mi-a dat niște provocări în această viață, dar mi-a dat și calea de urmat”, a mărturisit Andreea Marin.

Adauga un comentariu