Cancan

Antonia a recunoscut de ce copiii ei și ai lui Alex Velea nu sunt botezați. Iată adevăratul motiv al vedetei

Publicat: 05 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Antonia a recunoscut de ce copiii ei și ai lui Alex Velea nu sunt botezați. Iată adevăratul motiv al vedetei
Antonia și Alex Velea au împreună doi copii, pe Dominic și pe Akim. Deși au trecut șase și, respectiv, patru ani de când s-au născut, părinții au ales să nu îi boteze.

Antonia a mărtusit care este adevăratul motiv, pentru care nu și-a botezat copiii, pe care îi are cu Alex Velea. Totul a fost făcut public, în cadrul unui podcast.

În podcastul prezentat de Amalia Năstase, Antonia a fost mai sinceră ca niciodată. Cu lacrimi în ochi, artista a dezvăluit din ce cauză nu și-a botezat copiii până acum. De-a lungul timpului, ea și membrii familiei ei au fost nevoiți să îndure toate criticile și judecățile oamenilor. Mulți i-au spus că trăiește în păcat, că o să i se întâmple lucruri rele, că o să iardă în iad, însă puțini știu situația ei. De aceea, Antonia a ales să închidă gurile tuturor, spunându-le adevărul.

De ce Antonia și Alex Velea nu și-au botezat copiii: „Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele”. Motivul a fost dezvăluit chiar de artistă

Antonia și Alex Velea au împreună doi copii, pe Dominic și pe Akim. Deși au trecut șase și, respectiv, patru ani de când s-au născut, părinții au ales să nu îi boteze. Se pare că acest lucru nu a depins de ei, ci de faptul că Antonia încă nu divorțase de fostul soț, Vincenzo Castellano. Astfel, copiii aveau alt nume, nu pe cel al lui Alex.

Multă lume a judecat-o aspru, însă lucrurile au stat cu totul diferit.

”Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi, pentru că aveau alt nume. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a povestit Antonia în cadrul podcastului ”S-o luăm personal”, prezentat de Amalia Năstase.

Antonia Iacobescu a divorțat de Vincenzo Castellano în urmă cu un an

Antonia și Vincenzo au fost împreună timp de patru ani, în perioada 2008-2012. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, însă viața i-a determinat să meargă pe drumuri separate, un an mai târziu. Actele de divorț au fost depuse în 2013, însă procesul a durat mai mulți ani, divorțul pronunțându-se abia anul trecut. Potrivit spuselor Antoniei, acesta este motivul pentru care copiii ei nu au purtat numele lui Alex Velea.

“Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a declarat, pentru Click.ro, Antonia.

În ciuda pandemiei, Antoniei spune că a avut un an bun, însă regretă că nu şi-a putut vedea fiica pe care o are cu Vincenzo mai des.

“A fost un an bun, în ciuda vremurilor pe care le trăim. Cu multe reuşite, cu piese lansate, cu îndeplinirea visului de a ne muta în casă nouă. A fost şi dificil de gestionat faptul că nu am putut fi aproape de Maya din cauza restricţiilor de călătorie. Vorbesc zilnic cu ea. Ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă din punctual asta de vedere a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim”.

Antonia și Alex Velea s-au logodit

După divorț, cântărețul și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție.

”A zis: «Da!». Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!’”, a scris Alex Velea în dreptul primei poze cu inelul de logodnă, în iulie 2021.

Întrebat când va avea loc nunta, Alex Velea a spus că mai așteaptă, din cauza pandemiei.

„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj’, a afirmat Alex Velea, la Xtra Night Show.

După atâția ani de așteptare, Alex și Antonia își doresc o nuntă cu mulți invitați, însă nu este posibil în acest moment.

„Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim’, a explicat artistul.

Adauga un comentariu