Cancan

Anunțul făcut de Lidia Buble după finala „Asia Express”. Ce a spus chiar dacă Mihai Petre și Elwira Duda au câștigat

Publicat: 29 nov. 2021
Lidia Buble Asia Express
Lidia Buble s-a bucurat că Mihai Petre și soția lui au câștigat Asia Express

Dincolo de faptul că Lidia Buble nu a ajuns în marea finală „Asia Express”, ea și sora ei s-au bucurat că Mihai Petre și soția sa au pus mâna pe mult râvnitul premiu. Cu toate acestea, ea a glumit un pic pe seama câștigătorilor, ba chiar a făcut și un anunț bizar pe rețelele de socializare. Înainte de aflarea rezultatului final ea a anunțat pe Instagram că este câștigătoarea sezonului 4 al emisiunii concurs.

Duminică seara a avut loc marea finală „Asia Express”. Cel de-al patrulea sezon al competiției a fost câștigat de Elwira Duda și Mihai Petre. Însă, înainte ca telespectatorii să afle care echipă va intra în posesia marelui premiu, Lidia Buble a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care anunța că ea a câștigat. Cu toate acestea, Mihai Petre și Elwira Duda au reușit să ajungă primii în fața prezentatoarei Irina Fodor și astfel și-au adjudecat premiul în valoare de 30.000 de euro.

Lidia Buble, anunț bizar după finala „Asia Express”

Înainte ca telespectatorii să afle care este marele câștigător al ediției „Drumul Împăraților”, Lidia Buble a postat pe rețelele de socializare un mesaj sub forma unei glume. Chiar dacă artista a glumit cu urmăritorii săi, Lidia și sora ei sunt bucuroase că Elwira și Mihai Petre au câștigat „Asia Express”. Înainte de marea finală „Asia Express”, echipa formată din Lidia și Estera Buble a fost ultima care a fost eliminată.

„Gata! Vă spun! Nu m-am mai putut abține… Noi am câștigat Asia Express sezonul 4! Să nu care cumva să mergeți acum și să sunați din trâmbiță că de la mine știți! Când doi se bat… știți voi cine câștigă!”, a scris Lidia Buble.

Înainte să se afle echipa câștigătoare, Lidia Buble a stat de vorbă cu urmăritorii săi.

„Am avut câteva zile pentru mine, m-am relaxat și am revenit cu forțe proaspete pe Instagram. Acum mă uit la Asia Express. Trebuie să recunosc că este foarte ciudat să mă uit și să nu mai fim eu și Estera acolo. E frumos și pentru că îi văd pe colegii mei, dar sinceră să fiu, credeți-mă că am nopți în care visez că jucăm finala Asia Express”.

Mihai Petre și Elwira, câștigătorii competiției Asia Express

Duminică seara, Mihai Petre și Elwira au făcut o serie de declarații, după ce au câștigat cel de-al patrulea sezon „Asia Express”. Cei doi au câștigat premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro. Odată ce au aflat că au fost prima echipă care a ajuns la Irina Fodor, la Turnul luI David, au izbucnit în plâns, ținându-se în brațe. În momentul respectiv s-a creat o situație extrem de emoționantă.

Pe cel de-al doilea loc a sosit echipa formată din Emi și Cuza. O altă echipă care a așteptat cu sufletul la gură să vadă cine este marele câștigător al celui de-al patrulea sezon „Asia Express” a fost cea formată din Estera și Lidia Buble. Cele două s-au bucurat extrem de tare când au văzut prima echipă care sosește la Irina Fodor.

Adauga un comentariu