Cancan ultimă oră

Anunțul momentului făcut de Maria Constantin! Artista și Robert Stoica, pregătiți să devină părinți: „Ne dorim foarte tare”

Publicat: 02 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anunțul momentului făcut de Maria Constantin Artista și Robert Stoica pregătiți să devină părinți Ne dorim foarte tare
Maria Constantin și Robert Stoica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Maria Constantin și Robert Stoica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi parteneri au planuri mari de viitor împreună, iar pe lângă nunta pe care toți fanii o așteaptă cu nerăbdare, cunoscuta cântăreață a vorbit și despre o viitoare sarcină, mai precis dacă ea și iubitul ei sunt sau nu pregătiți să devină părinți.

Așadar, sinceră din fire, Maria Constantin a dat totul din casă și a dezvăluit că atât ea, cât și Robert Stoica, își doresc tare mult să devină părinți, însă nu au programat nimic în acest sens, ci vor lăsa totul la voia divinității.

Totodată, blondina este deja mamă și are un fiu dintr-o relație anterioară, iar vedeta a spus că legătura dintre ea și băiatul ei este una foarte strânsă.

„Ne dorim copii, dar asta când vrea Doamne Doamne, deocamdată, în ultima perioadă, nu le mai poți programa și atunci ce vrea bunul Dumnezeu. Relația cu fiul meu este una foarte bună, pentru că a mai crescut, ne auzim aproape zilnic la telefon”, a mărturisit Maria Constantin, pentru  impact.ro.

Maria Constantin, detalii despre nunta cu Robert Stoica

Maria Constantin a făcut o serie de declarații despre nuntă, dezvăluind că ea și partenerul său de viață își doresc tare mult să-i aibă drept invitați pe Adrian Minune, dar și pe Viorica de la Clejani, pentru a întreține atmosfera fericitului eveniment.

De asemenea, cântăreața a mai precizat că nunta va fi la anul, asta pentru că anul acesta, vedeta are o mulțime de evenimente pe care trebuie să le onoreze.

„Ne dorim foarte tare să vină Adrian Minune, care oricum va fi prezent pentru că este și prietenul nostru de familie, îmi doresc să vină Viorica de la Clejani pe care o iubesc, e sufletul meu, mi se pare cea mai tare, o să vină colegi de-ai mei. Important este că vor fi oameni cu care suntem pe aceeași lungime de undă. La anul va fi nunta, pentru că anul acesta am foarte multe evenimente, încât nici nu știu cum o să le onorez pe toate”, a declarat artista.

Adauga un comentariu