Local

Artiştii ieşeni, protest în centrul Iaşului! Acuză abuzuri fără precedent ale managerului Operei Naţionale Romane Iaşi, Beatrice Rancea – VIDEO

Publicat: 05 dec. 2020
artisti ieseni care protesteaza in piata uniriiimpotriva lui beatrice rancea
protest

 

Ziua şi protestul pentru angajaţii Operei Naţionale Romane din Iaşi. Aceştia se află în a treizeci şi una zi de manifestări. Astel, mai mulţi artişti ai instituţiei de cultură s-au adunat în Piaţa Unirii sâmbătă, 5 decembrie 2020, pentru a cere din nou demisia managerului ONRI, Beatrice Rancea. Aceştia protestează la adresa managerului Beatrice Rancea de peste două luni.

Liderul sindicatului artiştilor Operei Naţionale Romane Iaşi (ONRI), Marius Aftaragaci, expune din nou abuzurile comise de managerul instituţiei.

„Suntem în Piaţa Unirii, 5 decembrie 2020, a treizeci şi una zi de protest. Protestăm din data de 4 octombrie 2020, mai exact de două luni de zile pentru abuzurile pecare le-a făcut managerul Beatrice Rancea. Vreau să vă aduc la cunoştinţă că un nume anonim şi-a permis să facă nişte acuzaţii foarte grave, dar mai întâi vreau să vă explic că am încercat ieri să fac o sinteză şi mi-am notat pentru prima dată nişte cuvinte cheie de legătură ca să pot încerca să-mi explic ce se întâmplă.

Revenind la declaraţiile defăimătoare, acestea sunt nişte atacuri la adresa mea şi a tuturor celor care protestăm. Atacurile şi denigrările astea nu pot veni decât de la cei pe care i-am supărat ieri, atunci când am spus adevărul. Evident, aceştia nu pot fi alţii decât susţinători ai managerului Rancea. Mai exact, bănuim că un singur susţinător, cel mai fidel om din instituţiei, ne-a ameninţa că după alegeri se va reorganiza instituţia”, sunt doar câteva din declaraţiile lui Marius Aftaragaci, Liderul sindicatului artiştilor Operei Naţionale Romane Iaşi (ONRI).

Comentarii
  • Dragii mei, nu se poate reorganiza indtitutia, si apoi sunteti naivi?? Din surse foarte sigure stiu ca managerul in cauza are cel putin patru oameni sau persoane foarte fidele ei

Adauga un comentariu