Local

Atenţie, ieşeni! Poliţia Locală Iaşi ridică autovehiculele parcate neregulamentar în municipiu – FOTO

Publicat: 21 ian. 2021
Mașinile ieșenilor care sunt parcate neregulamentar vor fi ridicate

Astăzi, 21 ianuarie 2021, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei acţionează pe linia identificării autovehiculelor parcate neregulamentar. Astfel, zeci de maşini au fost ridicate cu platforma pe strada Petru Poni, din muncipiul Iaşi.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranța Circulației acționează pe linia identificării autovehiculelor parcate neregulamentar.
#PetruPoni, strada
Relaţii privind ridicarea autovehiculului le puteţi obţine la numerele de telefon:
0232.232.015
0725.103.935
Numerele de telefon sunt gestionate de Servicii Publice Iași”, se arată pe pagina de Facebook a Poliţiei Locale din Iaşi.

Mașinile abandonate pe străzile din Iași sunt ridicate și vândute la fier vechi

Mașinile abandonate pe domeniul public din Iași sunt identificate de autoritățile locale și urmează să fie valorificate de Primăria Iași. Poliția Locală din Iași a identificat peste 100 de autovehicule abandonate pe marginea străzilor, în parcările publice sau pe spațiul verde. În perioada imediat următoare, acestea vor fi ridicate, radiate din circulație și valorificate la firme de recuperare a materialelor. De asemenea, pe mai multe automobile aflate în vizorul polițiștilor locali s-au aplicat autocolante informative privind declanșarea procedurii de ridicare

Mașinile abandonate pe domeniul public din Iași au devenit o problemă majoră care, pe lângă ocuparea unor locuri de parcare sau a spațiilor verzi, provoacă un disconfort vizual și chiar poluarea mediului înconjurător. Faptul că municipiul Iași a devenit un veritabil cimitir de mașini abandonate pe marginea străzilor, pe trotuare sau pe spațiile verzi din cartiere nu a fost lăsat la voia întâmplării de autoritățile ieșene, care au început să ia măsuri împotriva proprietarilor de mașini abandonate. În decursul a doar câteva luni, angajații de la Poliția Locală Iași au identificat peste 100 de autoturisme care urmează să fie casate, iar în cazul altor zeci de autoturisme se așteaptă o reacție din partea proprietarilor.

„Până în prezent, Poliția Locală Iași a identificat pe domeniul public al municipiului Iași un număr de 101 autovehicule abandonate, iar pentru 96 dintre acestea, inspectorul din cadrul Primăriei Municipiului Iași a întocmit documentația necesară ridicării acestora. Astfel, în perioada imediat următoare, autovehiculele abandonate vor fi ridicate de pe domeniul public. Totodată au fost identificate un număr de 11 autovehicule abandonate pe domeniul public, iar în aceste situații s-au aplicat autocolante informative privind declanșarea procedurii de ridicare a acestora”, au declarat oficialii de la Poliția Locală Iași.

Comentarii
  • Bun !, sa inceapa cu toate masinile parcate pe mijlocul strazii in intersectii cum este prin toate cartierele, apoi toate cele de pe trecerile de pietoni , din coltul intersectiilor, de pe trotuare si spatii verzi !, hai ca aveti treaba vreo 3, 4 luni zilnic !

  • Poate ajung si pe Sarmisegetuza 11, unde se parcheaza in fiecare seara peste limitatoarele din fata trecerii de pietoni. Si poate ii amendeaza si pe cei care dubleaza masinile parcate pe prima banda. Toti taranii trebuie sa parcheze doar in fata bloculyi in care locuiesc

  • Poate se ajunge sa se amenajeze parcări sub(supra)terane, ca să aibă lumea unde sa parcheze. Degeaba dai amenzi dacă omul nu are unde parca. Și sa dezvolte transportul în comun, care e departe de ceea ce e afara.
    Mai ganditi înainte să-i blamați pe cei care parchează neregulamentar, nu contest ca sunt și țărănoi care parchează anapoda.
    E inadmisibil, ca ditamai Iasiul, oraș cu pretenții, sa nu aibă nici o parcare supra(sub)terana in anul 2021.
    De fapt e de așteptat când votezi, ca orbul, pentru 2 mandate, un primar fără nici o viziune.

Adauga un comentariu