Actualitate

Au trecut 8 ani de la filmuletul XXX in care s-a facut de ras maxim! Dar a reusit sa treaca peste rusine! N-o sa crezi cu cine s-a maritat!

Publicat: 02 aug. 2016
_____ Vizualizări 0 Comentarii

N-a reusit sa se afirme in trupa Andrei desi si-a dat silinta timp de aproape zece ani insa a reusit, intr-un mod nedorit, sa devina faimoasa cu un material video de un minut in care a fost filmata pe ascuns de fostul iubit, in plina activitate sexuala.

Au trecut opt ani de la aparitia filmuletului deochiat care aproape ca i-a distrus viata profesionala si Barbu Daniela, dansatoarea preferata a Andrei, a reusit sa treaca peste rusinea de a fi filmata in intimitatea sa, imaginile devenind, la vremea respectiva, mai populare decat problemele globale, si si-a refacut viata intr-un loc nou.

Coregrafa roscata, acum in varsta de 27 de ani, s-a casatorit intre timp si s-a mutat in Statele Unite, dupa sotul sau Flaviu Pop, care a dezvoltat o afacere prospera in Beverly Hills, propria firma de inchiriere limuzine pentru evenimente speciale, dar si zboruri cu elicoperul ori balonul, o gama intreaga de servicii pentru clienti pretentiosi.

Daniela Barbu a fost alaturi de Andra inca de la varsta de 15 ani. Artista a sprijinit-o enorm dupa  scandalul sexual in care a fost implicata si care a luat amploare pe internet

“Fostul meu iubit a postat filmuletul pe internet. Sunt sigura de asta, pentru ca mi-a promis ca daca-l voi parasi, ma va distruge. M-a amenintat atat pe mine, cat si pe parintii mei, i-am facut chiar si o plangere la politie. E un tip violent”, declara Barbu Daniela in 2009.

Adauga un comentariu