Cancan ultimă oră

Aurelian Temișan, atras de altă femeie în timpul căsniciei: „Era o ființă splendidă!”

Publicat: 22 iun. 2021

Recent, Aurelian Temisan a făcut o dezvăluire uluitoare. A recunoscut că, în timpul unei relaţii, s-a simţit atras de altă femeie.

„Da, este ispita aia căreia poți să îi cedezi sau nu. Dar ne întoarcem la priorități și la ceea ce ai lângă tine. De ce ai avea o femeie lângă tine la care ții, pe care o iubești, dacă tu ești precum țânțarul la bec. Cum se aprinde un bec, te-ai dus și tu. Sigur, m-am înfrânat”, a spus artistul în cadrul emisiunii “Teo Show”, de la Kanal D.

Cântăreţul, în vârstă de 49 de ani, a admis că acea femeie era foarte frumoasă.

„Era o ființă splendidă, cum sunteți toate, care își și dorea să iasă în evidență pentru că se afișa cu o nonșalanță și cu o agresivitate, așa își afișa prezența. Evident că m-a atras, era atracția oricărui ochi masculin, dar aveam lângă mine… De ce să dau o zână pe altă zână?”, a mai susținut cântărețul..

Aurelian Temișan are o relaţie de mai bine de 26 de ani cu actrița Monica Davidescu (48 de ani). Cei doi s-au logodit în vara anului 2000. S-au căsătorit în iunie 2006, iar pe 7 noiembrie 2010, a venit pe lume fetița lor, Dora Maria. Pe data de 3 iunie 2021, chiar când Aurelian Temișan a împlinit vârsta de 49 de ani, perechea a aniversat 21 de ani de la logodnă și 15 de mariaj.

„Sunt fericit să văd cum amintirile formează scutul de susținere și de propulsie pentru anii ce vor să vină. Viață, stai în viață!”, scria atunci actorul pe contul său de Instagram, în dreptul câtorva fotografii de la nunta cu soția sa.

Adauga un comentariu