Local

Bătrân amărât din Iași, târât pe drum de propriul fiu! Tânărul, nemulțumit că nu-i mai poate păpa pensia bărbatului! Pensionarul, sechestrat în casă de individ! (Exclusiv)

Publicat: 04 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bătrân amărât din Iași târât pe drum de propriul fiu Tânărul nemulțumit că nu-i mai poate păpa pensia bărbatului Pensionarul sechestrat în casă de individ Exclusiv
Doi indivizi au fost trimiși în judecată după sechestrarea unui pensionar de 85 de ani

Un bătrân din județul Iași a trecut prin toate chinurile din cauza propriului fiu! Tânărul, acuzat că și-a târât pe drum propriul tată, nemulțumit fiind că nu-i mai poate păpa pensia bărbatului! Fiul pensionarului și un amic de-al acestuia au fost trimiși în judecată de către procurorii ieșeni

Scene incredibile în Iași: un bătrân amărât a trecut prin toate chinurile, fiind târât pe drum de propriul fiu! Tânărul era nemulțumit că nu-i mai poate păpa pensia bărbatului! Mai mult, pensionarul a și fost sechestrat în casă de individ!
Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus ieri trimiterea în judecată a lui Cristinel Boz, fiul victimei, și a amicului acestuia, Cristian Andrei Pintea. Acuzațiile aduse de anchetatori în acest caz sunt de lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu și violență în familie. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Cristinel Boz, acuzat că și-a târât propriul tată pe drum, pentru a-i păpa pensia

În urmă cu câteva săptămâni, Cristinel Boz și Cristian Andrei Pintea au intrat în atenția anchetatorilor, după o faptă de neconceput. Oamenii legii au precizat că bătrânul de 85 de ani ar fi fost bătut și sechestrat chiar de fiul său. Drama a început în comuna ieșeană Ungheni. Sătul de scandal și de violențele fiului, bătrânul a plecat de acasă și s-a rugat de un vecin să-l primească la el pentru restul vieții. Zis și făcut. Pensionarul și-a strâns câteva lucruri și a plecat de acasă. Pentru o perioadă, bătrânul a avut parte de liniștea pe care și-o dorea. Însă, la un moment dat, fiul său a înțeles că, odată cu plecarea tatălui, rămâne fără bani, adică fără pensia bătrânului. Din acest motiv, Cristinel Boz a cerut ajutorul unui amic, Cristian Andrei Pintea. Împreună cu acesta din urmă, fiul a plecat să-l aducă pe bătrân înapoi acasă.

Pensionarul, sechestrat în casă de individ!

Oamenii legii au adăugat că fiul nu a mers la vecin cu vorba bună și nu i-a cerut iertare tatălui, ci a mers pus pe scandal. Conform anchetatorilor, Cristinel Boz a intrat împreună cu Cristian Pintea în curtea vecinului la care tatăl său se refugiase. Procurorii au afirmat că Boz l-a luat la bătaie pe tatăl său, iar Pintea l-a ajutat pe acesta să-l „târâie” până acasă. Bătrânului nu i s-a mai permis să plece, dar a fost salvat de polițiști. Vecinul la care acesta locuia a sunat la Poliție și a povestit ce s-a întâmplat. Polițiștii ieșeni au plecat imediat în căutarea bătrânului și l-au găsit închis în casă. Oamenii legii i-au ridicat pe cei doi suspecți și i-au audiat. După audieri, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore.

„Doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar, ulterior, au fost arestați preventiv. Agenții din cadrul Secției I de Poliție Rurală fac cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, violare de domiciliu și violență în familie. Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, în noaptea de 6 spre 7 august 2020, un bărbat de 44 de ani și un tânăr de 22 de ani au pătruns fără drept în curtea și locuința unui locuitor din comuna Ungheni. Mai apoi, cei doi l-ar fi lovit pe tatăl bărbatului de 44 de ani, iar, prin constrângere fizică, l-ar fi dus și ținut, contrar voinței sale, în locuința fiului său”, au afirmat atunci reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

În cele din urmă, bătrânul s-a întors în casa vecinului.

Adauga un comentariu