Stiri medicale

Bebelus nascut cu o parte de fata lipsa, nedetectată la ecografie

Publicat: 28 oct. 2019

Bebelus nascut cu fata lipsa. La începutul lunii octombrie, un copil portughez s-a născut cu o mare parte a feței lipsa, fără ca medicii să-l fi observat la ecografie.

Rodrigo s-a născut fără nas, fără ochi și cu o parte din craniu lipsă, la începutul lunii octombrie, în Portugalia. Malformația sa nu a fost detectată de medicul obstetrician care a urmarit sarcina mamei, relatează L’Express.

Bebelus nascut cu fata lipsa Toată gestația a fost urmarită într-un mod clasic. Abia în timpul nașterii, la Spitalul Sao Bernardo din Setubal, nu departe de Lisabona, părinții și medicii au descoperit malformația bebelușului. Ce i-ar fi putut lipsi doctorul Arthur Caravalho, având în vedere cele trei ecografii facute?

Cu toate acestea, a existat o alertă în a șasea lună de sarcină care a dus la o ecografie mai amănunțită. Nu putea vedea bine fața fătului. Însă obstetricianul le explică părinților că uneori este dificil să vezi întreaga față când aceasta este lipita de pântece.

Medicul a fost suspendat de Colegiul Medicilor timp de șase luni. Este suspectat de neglijență, aceasta este a șaptea plângere împotriva lui, din 2013.

Un bebelus a murit in urma unui banal sarut. Parintii acestuia trag un semnal de alarma. Drama uriasa intr-o familie din Anglia! Mediciinu au reusit sa stabileasca un diagnosticin primele patru zile de internare, fapt ce a inrautatit si mai mult situatia. Abia dupa ce fetitei au inceput sa ii cedeze rinichii, parintii au aflat ca aceasta avea herpes, o boala fatala pentru bebelusisi contactata in urma unui sarut.loading...

Comentarii
  • Am contractat herpes genital la câteva săptămâni după ce am acceptat să dorm cu partenerul meu. A fost plecat la muncă când am fost diagnosticat și mi-a luat tot curajul să-i spun. Nu știam ce va gândi sau spune, am crezut că mă va arunca. Răspunsul său inițial a fost „bine că nu l-ai obținut de la mine” decât o zi mai târziu, când mi-a spus că are o durere la rece. Dr-ul meu a fost un pic mândru în legătură cu acest lucru și a făcut această mare tampenie despre faptul că trebuie să-l raportez autorităților din domeniul sănătății pentru a obține autorizația pentru scenariul meu. Din fericire, acesta a fost HPV tip 1, care mi-a spus că este rar să se dezvolte pe organul genital, fără ca acesta să fie răspândit pe tot corpul, dar mâncărimea a fost multă și durere. Cineva ne-a făcut referire să-l contactăm pe dr. Kujo, ceea ce am făcut, ne-a trimis medicamentele pe bază de plante după ce am comandat și l-am folosit în mod corespunzător pe care l-a prescris timp de 30 de zile, ceea ce în cele din urmă fiecare mâncărime, erupții și dureri la rece au dispărut și dr. Meu a fost uimit după ce ne-a testat herpes negativ. (6 luni până acum nu am avut nici măcar o durere la rece sau mâncărime de atunci). Dar a fost atât de înfricoșător, am făcut același lucru căutând-o pe internet și am trecut doar prin acea agonie! Încă nu i-am spus nimănui, nici măcar mamei mele și sper doar să nu mai simt din nou durerea asta! Logodnicul meu acum și glumesc adesea despre asta, mai ales când îmi doresc drumul, îi reamintesc că el are herpes! Spun tuturor că dr. Baba Kujo este singurul care are leacul pentru această boală mortală, nu pierdeți timpul în a-l contacta așa cum am făcut noi. totul datorită lui. Email ….. drkujo112@gmail.com Whatsapp …… + 2349058421699

Adauga un comentariu