Sport

Bianca Andreescu așteaptă următorul meci cu Simona Halep: „Am fost atât de supărată!”

Publicat: 12 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Andreescu așteaptă următorul meci cu Simona Halep Am fost atât de supărată
Bianca Andreescu spune că vrea să își ia revanșa în fața Simonei Halep

Bianca Andreescu a recunoscut că o admiră pe Simona Halep, dar este nerăbdătoare să aibă posibilitatea să își ia revanșa, după meciul direct de la Turneul Campioanelor.
Confruntarea de la Shenzhen, la Turneul Campioanelor 2019, din luna octombrie a anului trecut, a fost singura directă pentru cele două sportive, Simona Halep reușind să se impună în trei seturi, 3-6, 7-6 (6), 6-3, meci în care Bianca Andreescu a avut o minge de meci, la 6-5 în actul secund. Sportiva ce reprezintă Canada dezvăluie că a fost afectată de înfrângerea suferită, rezultat influențat și de problemele medicale de la spate apărute în timpul jocului.

Bianca Andreescu vrea revanșa în fața Simonei Halep

„Îmi aduc aminte că am fost atât de supărată la finalul meciului! Cel mai tare m-a supărat că am avut acea minge de meci. Apoi, în setul 3, au apărut și durerile la spate. Ba chiar după ce am pierdut acel game. Îmi spuneam:

„Bianca, încheie meciul acum! Nu poți permite să se ajungă în setul 3!” Spatele începea să mă doară din ce în ce mai tare. A fost foarte frustrant că nu am încheiat meciul în setul 2. Apoi am dus acea frustrare cu mine și în setul 3, iar spatele a început să mă doară din ce în ce mai tare. Nu vreau să vorbesc doar despre mine. Simona a jucat foarte bine. Nu rata nicio minge. Mi-am dat seama de ce îmi plăcea atât de mult să o privesc jucând. Am admirat-o mereu pentru spiritul de luptă. Nu se dă bătută niciodată! Asta arată cât este de rezistentă. Felicitări pentru meciul pe care l-a făcut. Vreau să îmi iau revanșa! Vreau să joc din nou acea minge de meci!”, a declarat Bianca Andreescu.

Bianca Andreescu nu a disputat niciun meci oficial în sezonul 2020, din cauza accidentării suferite la genunchi în a doua partidă disputată la Turneului Campioanelor 2019, cu Karolina Pliskova.
Sportiva ce reprezintă Canada ocupă locul 6 în clasamentul WTA, poziție datorată succesului din 2019, când a reușit să câștige Indian Wells, Rogers Cup și US Open.

Adauga un comentariu