Cancan

Bianca Niculai, surprinsă în ipostaze uimitoare. De ce a ajuns pe mâna medicilor controversata vedetă

Publicat: 28 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Niculai surprinsă în ipostaze uimitoare. De ce a ajuns pe mâna medicilor controversata vedetă
Bianca Niculai se află mereu în atenția publicului, având în vedere aparițiile sale controversate.

Celebra Bianca Niculai a fost surprinsă recent în ipostaze uimitoare. Cunoscută de publicul autohton cu numele de Bia Khalifa, aceasta a fost de nenumărate ori protagonista unor scandaluri în lumea mondenă. Tânăra care are succes pe Onlyfans are un trecut pe măsură, aceasta fiind propulsată în atenția tuturor după ce s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România.

Fosta concurentă de la iUmor și-a surprins recent admiratorii după ce s-a afișat la tv cu vânătăi pe față. Iată de ce a ajuns pe mâna medicilor controversata vedetă și ce spune aceasta despre actualul iubit.

Bianca Niculai, apariție surprinzătoare în spațiul public

Celebra influenceriță Bianca Niculai a ajuns din nou în atenția publicului. Aceasta s-a afișat recent la tv cu fața plină de vânătăi, acuzându-și actualul iubit de violență.

Scandalurile nu au lipsit niciodată din viața controversatei Bia Khalifa. După o relație tumultuoasă cu Dani Mocanu, aceasta s-a iubit cu celebrul rapper Tudor Sișu. Mai mult, Bianca Niculai se laudă cu un succes impresionant pe Onlyfans, unde încinge imaginația bărbaților. Tânăra este extrem de activă în mediul online și nu ezită să se afișeze în ipostaze îndrăznețe ori de câte ori are ocazia.

Bianca Niculai a declanșat un val de reacții și discuții aprinse și după prestația de la celebra emisiune iUmor. Controversata vedetă i-a surprins și pe jurați cu ținuta sumară, aceasta fiind aproape dezbrăcată.

Recent, Bianca Niculai se află în centrul unui alt scandal. Aceasta s-a despărțit de Tudor Sișu, iar de două luni se iubește cu un bărbat misterios. Cu toate acestea, între cei doi a izbucnit o ceartă care s-a finalizat cu violență din partea iubitului.

Bia Khalifa a dezvăluit ce a declanșat disputa și cum s-a ajuns la violență. În pofida scandalurilor în care este implicată și a criticilor celor din jur, influencerița nu ezită să se afișeze în ipostaze îndrăznețe și să pună pe jar inimile bărbaților. Aceasta se pozează nud pe rețelele de socializare și se bucură din plin de succes.

Printre vedetele din showbiz-ul autohton care au pozat nud în revistele pentru bărbați se află și Gina Pistol. Partenera de viață a celebrului artist Smiley a recunoscut că a fost afectată de pictorialul provocator, aceasta fiind ținta răutăților celor din jur.

Și fosta asistentă tv Andreea Tonciu a acceptat să pozeze goală în repetate rânduri, în pofida criticilor unora. Mai mult, focoasa brunetă are un trecut amoros controversat, precum frumoasa cântăreață Lidia Buble, care a făcut furori recent cu câteva fotografii în care apare nud.

Ce spune Bia Khalifa despre iubitul violent

Bianca Niculai s-a afișat recent cu vânătăi pe față, acuzându-și iubitul de violență. Tânăra a ajuns pe mâna medicilor, aceasta fiind șocată de comportamentul partenerului ei, cu care are o relație de câteva luni.

,,De două luni stau cu un tip pe care îl iubesc și e iubitul meu. El susține că mă iubește și până acum mi-a demonstrat asta, dar dintr-o dată, radical, s-a schimbat. Am o stare de șoc. Nu am explicație, efectiv încearcă să dea vina pe mine. Eu nu îi fac nimic și totul a fost ok. (…) S-a întâmplat ceva, probabil i-a spus cineva ceva, dar nu știu pentru că eu sunt o carte deschisă, sunt persoană publică, toată lumea știe totul despre mine.”, a declarat aceasta.

În prezent, Bianca Niculai se bucură de succes în mediul online și nu ezită să se afișeze în ipostaze incendiare. Controversata influenceriță se mândrește cu activitatea de pe Onlyfans și nu ține cont de criticile celor din jur.

Cunoscută de public drept Bia Khalifa, tânăra a trecut în ultima perioadă prin transformări fizice spectaculoase după ce și-a făcut mai multe operații estetice. Aceasta câștigă sume impresionante din activitatea în mediul online și se bucură de viața de lux pe care o duce.

Bianca Niculai se află mereu în atenția publicului, având în vedere aparițiile sale controversate. Tânăra își surprinde fanii cu fotografii îndrăznețe și face furori pe rețelele de socializare.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu