Prima pagină » Local » Bonnie și Clyde, varianta Bahlui 2024. Au tâlhărit un bărbat într-un tramvai, au împărțit prada, dar au ajuns să dea ochi în ochi cu polițiștii – FOTO

Bonnie și Clyde, varianta Bahlui 2024. Au tâlhărit un bărbat într-un tramvai, au împărțit prada, dar au ajuns să dea ochi în ochi cu polițiștii – FOTO

13 iun. 2024, 02:00, 1 ,
Lucian SAVA, în Local

Doi hoți din Iași sunt Bonnie și Clyde, varianta Bahlui 2024. Aceștia au tâlhărit un bărbat într-un tramvai, dar nu au apucat să se bucure prea mult de pradă pentru că polițiștii i-au prins. Acum, ambii au ajuns după gratii și au de stat acolo 30 de zile

Doi tineri s-au gândit că ar putea da un tun de zile mari într-un tramvai din Iași. Au tâlhărit un bărbat, dar nu s-au bucurat prea mult de pradă pentru că au ajuns pe mâna polițiștilor.

„La data de 10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au reținut două persoane, respectiv un tânăr de 26 de ani și o tânără de 21 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Din cercetări a rezultat că, în seara zilei de 08 mai a.c., aceștia ar fi sustras, prin smulgere, persoanei vătămate, respectiv unui bărbat de 44 de ani, bani și documente personale, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun în municipiul Iași. În baza probatoriului administrat în cauză, persoanele au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore. La data de 11 iunie a.c., au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași”, au precizat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Bonnie și Clyde, varianta Bahlui 2024

Cei doi au fost prezentați în fața judecătorilor.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași în dosarul de urmărire penală în ceea ce îi privește pe inculpații Trandafir Andreea și Panțîru Cristian-Florinel și, în consecință dispune arestarea preventivă a inculpaților Trandafir Andreea, cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată și Panțîru Cristian Florinel, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la tâlhărie calificată pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11.06.2024 și până la data de 10.07.2024, inclusiv”, se arată în decizia judecătorilor ieșeni.

Doi tineri au tâlhărit împreună pe stradă, la Iași

Luna trecută, alți tâlhari au ajuns în arest. Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași au reținut doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă petrecută în municipiul Iași. Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 30 aprilie a.c., aceștia ar fi agresat un tânăr de 21 de ani, care se afla pe o stradă din municipiul Iași, și i-ar fi sustras aproximativ 300 de lei din rucsac.

În baza probatoriului administrat în cauză, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. La data de 01 mai a.c., au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași. Magistrații au decis să-i aresteze preventiv pentru 30 de zile. Cei doi tâlhari, Bonnie și Clyde, varianta Bahlui 2024, vor fi condamnați, cel mai probabil.

Comentarii
  • radeti cu buldozerele cartierele Dallas, Pacuret si blocurile sociale de pe Decebal, piata Nicolina, Gara Socola, Bularga, s.a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *