Cancan

Bursucu, glumă nesărată cu Teo. „Hai, marș! Marș! Marș!”

Publicat: 25 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bursucu glumă nesărată cu Teo. Hai marș Marș Marș
Bursucu a avut o glumă nesărată cu Teo in direct la Kanal D

În cadrul emisiunii de la Kanal D, Bursucu a avut o glumă nesărată cu Teo. Acestuia i-a scăpat o replică la care puțini se așteptau. „Hai, marș! Marș! Marș! Hai, ce mai aștepți?”, a spus Adrian Cristea, alias Bursucu.

Imediat după aceasta replică, colegul prezentatoarei a făcut un gest “pe măsură”.

Bursucu, glumă nesărată cu Teo, în direct

Bursucu a avut o replică cel puțin ciudată în emisiunea pe care acesta o moderează alături de Teo Trandafir la Kanal D. La scurt timp după ce a spus „Hai, marș! Marș! Marș! Hai, ce mai aștepți?”, Adrian Cristea s-a întors cu spatele la Teo și s-a prefăcut că dă cu piciorul cuiva.

Inițial, prezentatoarea TV, a crezut că replică îi este adresată. La câteva momente după ce a rostit fraza, Bursucu s-a oprit din prezentat, în direct, ca să explice despre ce este vorba.

„Facem asta în direct? Sper că nu crezi că la tine m-am referit cu chestia asta, Teo! E doar o replică dintr-un film…”, a spus Bursucu. Și așa și era. Bursucu îl imita pe Puiu Călinescu într-o scenetă celebră. Nu era nimic de „speriat”.

„Bursucu s-a întors spre Teo cu ochii mari să-i explice că «vai, nu era vorba despre ea», că nu la ea se referea când i-a zis «marș»”, ne-a povestit o sursă de încredere din Kanal D.

Teo Trandafir nu s-a supărat pe colegul ei

După acest incident, moderatoarea a precizat că nu s-a supărat și i-a zâmbit colegului ei.

E clar că Teo a trecut peste „glumiță”, pentru că, de-a lungul anilor, Bursucu a mai „binecuvântat-o” cu diverse surprize.

De ce nu locuiește Bursucu alături de soție și de fetele sale

Colegul de platou al lui Teo Trandafir este un familist convins. În opinia acestuia nu este nevoie de un act care să valideze fericirea, împlinirea și satisfacția pe care i-o oefră timpul petrecut cu persoanele dragi.

”Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins. De la Teo am învățat foarte multe. Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări. Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea. Dacă omul dorește să vorbească, vă vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști”, a dezvăluit Bursucu.

Teo Trandafir a spus adevărul despre iubitul secret

Teo Trandafir a acceptat să vorbească despre anumite subiecte din viața pe care o are atunci când nu apare în platoul emisiunii de la Kanal D, alături de colegul său de prezentare, Bursucu. Vedeta are o relație serioasă cu un bărbat a cărui identitate a reușit să o păstreze ascunsă până în prezent, iar când a fost rugată să vorbească despre povestea lor de dragoste, a părut dispusă să facă unele precizări.

În cadrul emisiunii de la Kanal D, Bursucu a avut o glumă nesărată cu Teo pe care moderatoarea a înțeles-o într-un final.

Adauga un comentariu