National

Ca la noi la nimeni! Bătaie generală în Kaufland după ce supermarketul a băgat la reducere pui! Păsările ”zburau” prin magazin – FOTO, VIDEO

Publicat: 05 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ca la noi la nimeni Bătaie generală în Kaufland după ce supermarketul a băgat la reducere pui Păsările zburau prin magazin - FOTO VIDEO
Bataie la Kaufland Dorobantilor pentru pui

Momente reprobabile într-un magazin Kaufland România unde zeci de persoane s-au îmbulzit pentru a prinde reducerile aplicate de supermarket pentru puii refrigerați. În dimineața zilei de sâmnătă la un magazin Kauflan lucrurile aveau să prindă un contur tragic-comic.

Așadar, magazinul a decis să reducă preţul la puii refrigeraţi iar românii au luat cu asalt unitatea alimentară. Pentru că nu făceau față volumului ridicat de cumpărători, angajaţii au început pur şi simplu să arunce cu puii către clienţii care vociferau.

La Kaufland Brăila puii refrigeraţi au început să zboare

Incidentul a fost filmat de un brăilean care a publicat imaginile pe o reţea de socializare. Acesta s-a arătat şocat de faptul că, din cauza unei reduceri, oamenii au început să se îmbulzească şi să se certe între ei. Reducerea era aplicată la produsul pui refrigerat. Pentru că lucrătorii comerciali nu mai făceau față avalanşei de oameni care erau nervoşi, au început să arunce cu puii prin magazin.

 

Nu este prima oară când se întâmpla asemenea incidente la supermarketurile care bagă reduceri la diverse produse.

Vă aducem aminte faptul că asemenea imagini sunt comune atunci când un magazin se hotărește să reducă preţul unor produse. Sunt binecunoscute bătăile pentru hârtie igienică sau pentru cratițe.

Adauga un comentariu