Titlurile zilei

Cadrele medicale din Iași, cinstite de Ziua Națională a României. Eveniment restrâns pe pietonalul din centrul orașului

Publicat: 02 dec. 2020
Cadrele medicale din Iași au fost cinstite de Ziua Națională a României în cadrul unui eveniment ce a avut loc pe pietonalul de lângă Primăria Iași
Ziua Națională a României a fost sărbătorită la statuia Regelui Ferdinand I de la Primăria Iași

Manifestări restrânse de Ziua Națională a României în fața Primăriei Iași. Autoritățile au renunțat la fastul din anii precedenți și au organizat o ceremonie mai restrânsă pe pietonalul Ștefan cel Mare din fața Palatului Roznovanu. Oficialitățile prezente la eveniment au ținut să le mulțumească cadrelor medicale din Iași aflate în prima linie a luptei împotriva virusului COVID-19

Cadrele medicale din Iași au fost premiate de Ziua Națională a României. În cadrul manifestărilor de 1 Decembrie, autoritățile locale au ținut să le mulțumească celor care se află în prima linie a luptei cu virusul SARS-CoV-2. În cadrul manifestărilor care au avut loc la statuia Regelui Ferdinand I de la Primăria Iași au fost premiate unitățile medicale din județul Iași, distincțiile fiind ridicate de conducerile spitalelor respective.

Premii pentru cadrele medicale din Iași. Manifestări organizate de Ziua Națională a României

Autoritățile au premiat cadrele medicale din Iași pentru lupta împotria pandemiei COVID-19. Au primit distincții spitalele din județul Iași, dar și instituțiile ieșene din domeniul medical. Astfel, au primit distincții Spitalul General C.F. Pașcani, Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, Spitalul Orășenesc Hârlău, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mihail Grigore Sturza” Iași, Serviciul de Ambulanță Județean Iași, dar și Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iași.

De asemenea, au mai beneficiat de distincții și Institutul Regional de Oncologie Iași, Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Iacob Czihac” Iași, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, UPU-SMURD Iași și Centrul Regional de Transfuzii Iași. Autoritățile au mai premiat și Direcția de Sănătate Publică Iași, Serviciul Voluntar de Ambulanță Iași, Sindicatul Sanitas Iași, Spitalul Clinic de Recuperare Iași, Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon”, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iași, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” Iași, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – Filiala Iași, Colegiul Medicilor Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr.T.Popa” Iași. Distincții au mai primit și Maternitatea „Elena Doamna” Iași, Maternitatea „Cuza Vodă” Iași, Spitalul de copii „Sfânta Maria” Iași și SC Antibiotice Iași.

Eveniment restrâns de Ziua Națională a României. Lista oficialităților prezente la statuia Regelui Ferdinand I

La evenimentul legat de Ziua Națională a României au luat parte prefectul Marian Grigoraș, primarul Mihai Chirica și Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași. Au mai fost prezenți și membrii asociațiilor veteranilor de război și ai cadrelor militare în rezervă și în retragere, precum și de la Asociația Națională „Cultul Eroilor”. La manifestări au mai participat și câțiva politicieni, consilieri locali și județeni.

„Astăzi este ziua noastră, a tuturor românilor, oriunde ne aflăm. Împreună trebuie să dăm o nouă șansă acestei țări, să începem să o iubim prin faptele noastre bune, să respectăm prin ele memoria celor care și-au dat viața pentru România. Să facem din țara noastră locul în care copiii noștri să-și dorească să crească și să trăiască aici împreună cu istoria ei, țara în care cei buni și drepți să decidă pentru soarta acesteia, țara în care educația și sănătatea sunt priorități care reprezintă fundamentul acestei națiuni”, a spus primarul Mihai Chirica.

Comentarii
  • De ce nu comentează nimeni cum stăteau grămadă ca oile unul în altul la ora 11 din locul unde a făcut fotograful poza? Oamenii aceia nu se vor îmbolnăvi de coronavirus peste o perioadă de timp pentru ca au fost lăsați să stea grămadă zeci de minute împreună?

  • Ce merite are amanta ciobanului oier lider de sindicat la ambulanta, ca sa primeasca asyfel de diploma? De fapt, are meritul de a se crede mare managera pusa pe spinarea contribuabilor fraieri la sindicat, si mai are un merit de a fi marioneta ciobanului, care conduce de fapt!

  • Niște jeguri nimic schimbari in mentalitatea cadrelor medicale începând de la brancardieri, infirmieri,asistente, medici aceiași foame de bani ,lipsa de compasiune față de pacienți,lipsă de profesionalism ,neglijență în serviciu, nepăsare etc brancardierii din UPU mișună ca hienele pe holuri pentru a agăța fraeri contra unor sume de bani le promit diferite facilități, asistentele între o perfuzie și o injecție povestesc vrute și nevrute la telefon retete de bucatarie și alte nimicuri ,cate un medic ici colo plin de ifose și echipat în costumul ala de cosmonaut calcă pe vârfuri de zici ca merge ca fachirii pe cioburi de sticla de la impresii și ifose de e domnul doctor diploma spune asta ca in rest e tămaie , Aștea sant ,,Eroii ,,omagiati de prostime, niste neoameni ,niste nenorociți ,hrapareți și insensibili la durerea și necazul bolnavilor

Adauga un comentariu