Sport

Când ar putea reveni Răzvan Lucescu în antrenorat! Nu poate să stea mult acasă

Publicat: 12 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Când ar putea reveni Răzvan Lucescu în antrenorat Nu poate să stea mult acasă
Răzvan Lucescu, liber de contract din februarie, când s-a despărțit de Al Hilal, a ținut să clarifice că nu a avut loc nicio discuție între el și conducerea Parmei

Răzvan Lucescu este liber de contract după ce s-a despărțit de arabii de la Al-Hilal, alături de care a cucerit campionatul și Liga Campionilor Asiei. Recent, s-a vorbit despre posibilitatea ca acesta să preia Parma, echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă. Vasile Maftei, fostul său jucător de la Rapid, crede că Lucescu Jr. va prelua o echipă în această vară:

„E clar că are oferte!”, este de părere fostul fundaș din Giulești. „Din câte am discutat, până la vară nu ar vrea să mai meargă undeva. Cu siguranță, nu poate să stea mult acasă. åsta e microb, o pasiune enormă pentru el. Cred că de la vară va merge undeva unde e apreciat și e lăsat să-și facă meseria. E clar că are oferte!”, a spus Vasile Maftei, pentru Look Sport.

Rapid, FC Brașov, naționala României, El Jaish (Qatar), Petrolul, Skoda Xanthi, PAOK Salonic (Grecia) și Al Hilal (Arabia Saudită) sunt echipele la care a antrenat Lucescu Jr. până acum
3 trofee a câștigat Răzvan Lucescu la PAOK Salonic: titlul și două Cupe ale Greciei

Răzvan Lucescu, discurs în premieră despre posibilitatea de a ajunge la Parma

Antrenorul român, liber de contract din februarie, când s-a despărțit de Al Hilal, a ținut să clarifice că nu a avut loc nicio discuție între el și conducerea Parmei. Răzvan Lucescu a recunoscut, în același timp, că a fost la Milano, unde a fost surprins, însă nu pentru vreo negociere, ci pentru o întâlnire cu un prieten.

„Nu a existat niciun contact cu cineva de la Parma. E adevărat, am fost la Milano săptămâna trecută, însă doar pentru a mă întâlni cu un prieten. Singurul lucru pe care îl pot spune este că, pentru un tehnician, să antrenezi în Italia este un vis, e cea mai importantă țară în ceea ce privește pregătirea antrenorilor”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Parma Live.

Adauga un comentariu