Cancan

Carmen de la Sălciua, reacție nervoasă în public, după ce iubitul ei a divorțat de soția lui: „Mai rău ca la un interlop”

Publicat: 21 ian. 2022
Colaj foto cu Carmen de la Salciua
Carmen de la Salciua a avut o reactie acida in mediul online

Carmen de la Sălciua s-a săturat de vorbele dure primite în mediul online și a avut o reacție nervoasă. Cunoscuta artistă a răbufnit la adresa tuturor celor care o critică, indiferent de ceea ce face.

Că se vopsește, că se tunde, că merge în vacanță sau poartă diferite obiecte vestimentare, Carmen a dezvăluit că este vorbită în nume de rău sau comparată cu diverse persoane.

Carmen de la Sălciua, reacție nervoasă în public

Ei bine, celebra artistă a spus lucrurilor pe nume și le-a transmis un mesaj acid tuturor celor care o critică.

”E ADEVĂRATĂ VORBA „GURA LUMII NU O ASTUPĂ NICI PĂMÂNTUL” OBSERV ASTA CÂND VĂD CÂT DE SCHIMBĂTORI SUNT OAMENII! VĂ CERTAȚI PE PAGINILE MELE DE SOCIALIZARE, VĂ JIGNIȚI UNII PE ALȚII, MĂ JIGNIȚI PE MINE …CÂND INTRU PE UNELE PROFILURI VÅD CĂ SUNTEȚI

ȘI MARI FANI ŞI ÎMI LĂSĂȚI LA MESAJE REQUEST CU NEMILUITA! INIMI ŞI COMPLIMENTE CARE MAI DE CARE!

DACĂ MĂ ÎNTÂLNIȚI PE STRADĂ UNII SUNTEȚI CHIAR ÎNCÂNTAȚI ȘI VREȚI ȘI POZE!!!! ACUZAȚII LA ADRESA MEA MAI RĂU CĂ LA UN INTERLOP!!! NU ȘTIȚI ABSOLUT NIMIC DESPRE MINE! DECÂT CE VORBESC ŞI CE SCORNESC UNELE „GURI FĂRĂ OCUPAŢIE” MISTERUL ȘI CONTROVERSA DIN JURUL MEU DE MULTE ORI VĂ INTRICA AŞA ÎNCÂT, DACĂ S-AR PUTEA AȚI INTRA CU BOCANCII ÎN VIAȚA MEA PRIVATĂ! ŞI ATUNCI DIN LIPSA INFORMAȚIILOR MULTĂ LUME MĂNÂNCĂ RAHAT SĂ O SPUN PE ŞLEAU! (…) OAMENII TOŢI ÎN TURMA ,ARUNCAȚI CU VENIN…INDIFERENT DE CE A-ȘI POSTA DACĂ VORBESC DE DUMNEZEU SUNT FALSĂ ,DACĂ SUNT ÎNTR-UN CONCEDIU SUNT AROGANTĂ, DACĂ AM ADIDAŞI NU ŞTIU DE CARE NU SE MAI POARTĂ, DAĆĂ MĂ VOPSESC COPIEZ PE CINEVA , DACĂ MĂ TUND COPIEZ PE ALTCINEVA ….ȘI LISTA E MULT PREA LUNGĂ! V-AM LĂSAT ACOLO SĂ MĂ URMĂRIŢI

SĂ VORBIȚI CE VREȚI DAR DE ACUM ÎNAINTE FIECARE JIGNIRE VA PRIMI „BLOCK” ”, este mesajul transmis de Carmen de la Sălciua.

Marian Corcheș, iubitul cântăreței, a divorțat de soția lui

Carmen de la Sălciua l-a însoțit pe iubitul ei, care a mers să divorțeze de Bianca Corcheș, soția lui. Așadar, lucrurile au început să intre pe un făgaș normal în relația artistei și a omului de afaceri, după ce Marian a divorțat de soția lui.

La scurt timp, Carmen a hotărât să spună și ea lucrurilor pe nume și tot ce o deranjează, așa că a postat mesajul de mai sus, pe Instagram.

De ce s-a despărțit Carmen de la Sălciua de Culiță Sterp

Între Carmen şi Culiţă Sterp a fost o poveste de iubire plină de suişuri şi coborâşuri. După multe certuri, despărțiri și împăcări, cei doi s-au separat definitiv. Recent, artistul care a devenit tătic în vară a făcut dezvăluiri despre divorțul de Carmen, simțindu-se trădat de cel mai bun prieten al său.

„M-am simțit trădat de cel mai bun prieten al meu, când a fost faza cu fosta mea nevastă. Ăla este un capitol închis și știe toată lumea. Asta a fost cea mai mare trădare, mai ales că a venit din partea unui prieten foarte bun de-al meu”, a mărturisit fostul faimos de la Survivor, Culiță Sterp.

În altă ordine de idei, și Culiță, dar și fosta soție și-au refăcut viețile. Astfel, Culiță formează o familie frumoasă cu Daniela Iliescu, iar Carmen de la Sălciua are un nou iubit cu care se înțelege de minune.
Adauga un comentariu