Magazin

Cat de sigur este sa platesti ratele online la KRUK?

Publicat: 20 oct. 2021

Persoanele care au sau au avut dosare gestionate de companie pot emite pareri, in cunostinta de cauza, despre cine este KRUK Romania si despre cum isi ajuta aceasta companie intr-un mod real clientii sa-si plateasca datoriile. Acesti oameni au simtit pe propria piele cum KRUK le-a venit in ajutor cu planuri de plata esalonata a datoriilor.

Lucrurile au fost mai simple decat si-ar fi imaginat. A fost necesar doar sa se semneze un Angajament de Plata pentru ca un client sa poata profita de cele mai bune optiuni de plata a restantelor. Prin stabilirea unei rate convenabile si suportabile, pe care datornicul sa o poata achita lunar fara sa mai acumuleze datorii, este incurajata iesirea din impas a fiecarei persoane.

Agentii KRUK ii ajuta pe oamenii cu datorii sa-si conceapa un plan personalizat de rambursare. Cum fac acest lucru? Comunicand deschis cu fiecare client si stabilind impreuna cu acestia care sunt conditiile in care imprumutul sa fie inapoiat. Neplata datoriilor, care ii aduce pe oameni intr-un impas, se va transforma, prin intermediul KRUK, intr-o experienta placuta de rambursare a unui credit.

Cat de important este sa se utilizeze platforma eKRUK cand se platesc datoriile

In 2020, multi romani au apelat la comunicarea online pe platforma e-kruk.ro. In platforma, clientii au posibilitatea sa-si achite online datoriile, dar au acces si la o multime de alte facilitati, precum: posibilitatea de a semna un angajament de plata online cu ratele dorite de ei, informatii utile, insa si posibilitatea de a lua legatura cu un reprezentant al companiei.

Datorita faptului ca oamenii aleg din ce in ce mai mult mediul online pentru a-si plati datoriile, compania si-a perfectionat canalele de acest tip si le pune la dispozitie utilizatorilor instrumente precum: plata online cu sau fara cont, plata prin link, functie de chat online sau de apelare imediata call-back si multe alte facilitati.

Plata online este preferata, mai ales in conditiile actuale, cand, din cauza pandemiei, oamenii sunt sfatuiti sa pastreze distanta fizica. Indiferent de varsta, clientii KRUK aleg confortul si siguranta din mediul online, astfel ca in intervalul martie-august 2020 platile online catre companie au crescut de 7 ori comparativ cu perioada dinainte de pandemie.

Cum isi protejeaza compania clientii care aleg sa isi plateasca ratele pe eKRUK

Pentru KRUK, siguranta datelor este o politica prioritara. Pentru a se asigura ca ofera o experienta online placuta si sigura pentru clienti, compania a intocmit si un set de reguli pentru acestia:

  • sa nu dezvaluie nimanui codurile de securitate pe care le primesc prin e-mail sau SMS;
  • sa nu dezvaluie datele de logare pe eKRUK;
  • sa se asigure ca terminatia adresei de e-mail este cea oficiala a KRUK (@e-kruk.ro sau @kruk.com.ro);
  • sa contacteze compania numai pe site-urileoficiale si la datele afisate in aceste platforme;
  • sa nu finalizeze o plata online, daca procedura nu a fost initiata de ei.

Compania KRUK Romania lucreaza constant la imbunatatirea serviciilor sale, astfel incat sa le poata oferi clientilor instrumente online de ajutor pentru gestionarea finantelor proprii, plati sigure si informatii transparente despre datoriile lor.

 

Adauga un comentariu