Cancan ultimă oră

Cătălin Măruță a rămas înmărmurit când a auzit povestea de viață a Biancăi Sârbu: „Era mort din ambulanță”

Publicat: 30 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Măruță a rămas înmărmurit când a auzit povestea de viață a Biancăi Sârbu Era mort din ambulanță
Bianca Sârbu și-a pierdut soțul în urmă cu opt ani

În cadrul emisiunii pe care o moderează, Cătălin Măruță a trecut printr-un amalgam de emoții și a rămas fără cuvinte atunci când a auzit povestea tristă de viață pe care a avut-o Bianca Sârbu.

În jurul vieții actriței poate fi realizat cu ușurință un scenariu de film. Vedeta, cu lacrimi în ochi, a povestit dramele prin care a trecut. Aceasta a detaliat unul dintre cele mai dificile momente, atunci când, soțul său, cu care are doi copii, a murit în timp ce cântau la o nuntă.

”Eram la o nuntă, te duci la o nuntă, trebuie sa dai ce e mai bun, iar într-o secundă s-a schimbat viața radical. Eram căsătoriți, cântam la o nuntă, soțul meu era la clape, s-a prăbusit în văzul tuturor. S-a prăbușit pe orgă. S-a oprit pentru câteva minute totul. Am zis că poate e de la căldură.

Am chemat salvarea, eu am rămas la nuntă pentru ca așa mi se părea firesc pentru cei care erau acolo, cineva de la spital m-a sunat și mi-a zis că o sa fie bine, apoi spre dimineață nimeni nu mi mai zicea nimic. M-am dus la spital, la camera de gardă și am întrebat de soțul meu, iar doamna aceea s-a uitat la mine și mi-a zis. «Doamna Sarbu, domnul Sârbu era mort din ambulanță».

Ultimele vorbe între noi au fost: «hai, mă, ca si noi ne iubim atat de mult», mi-a zis el, când eu i-am zis despre mirii pentru care cântam că se vede că se iubesc mult. A facut infarct, ruptură de aortă. Era hipertensiv, nu se căuta foarte mult, era mai zeflemist, în ultima perioadă era mai obosit, dar am zis că e din cauza stresului, eu am fost a șaptea nevasta.

Am doi copii cu el. Un an, doi de zile am fost dărâmată, dar mulțumesc lui Dumnezeu, aveam o meserie și am zis să merg mai departe pentru copii. La 35 de ani nu am vrut să rămân singură. Și nu am rămas.”, a povestit Bianca Sârbu, iar Cătălin Măruță a rămas înmărmurit.

Bianca Sârbu, diagnosticată cu cancer de piele

După numeroase încercări cu care s-a confruntat pe parcursul vieții, chiar atunci când credea că totul a intrat pe un făgaș normal, îndrăgita actriță a trecut printr-un nou șoc.

În urma unui control de rutină Bianca Sârbu a fost diagnosticată cu cancer de piele.

”Au venit momentele în care copiii au inceput să pună întrebări, dar am încercat să fac să nu le lipsească nimic. Cred că totul în viață vine cu un scop. Eu m-am dus la dermatolog, nu mi se închidea o rană și a fost cancer de piele. Rana era la fata, m-am operat, am trecut printr-o perioadă de recuperare. A fost greu, dar când ai altele în față mai grele…

Eu am stat până în ultima clipă, am amânat. Este foarte important să ne ocupăm de noi, să mergem la doctor. După 5 ani de zile, eu am stat la soare, iar anul acesta a recidivat în acelasi loc, a trebuit să mă operez din nou, de ziua mea eram internată în spital, la Floreasca, și am renăscut și de data asta”, a povestit artista.

Adauga un comentariu