Sanatate

Câte ouă de prepeliță poți mânca pe zi: Beneficiile neștiute ale acestora

Publicat: 02 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câte ouă de prepeliță poți mânca pe zi Beneficiile neștiute ale acestora
Lecitina, care se găsește în ouăle crude de prepeliță, ajută la scăderea nivelului de colesterol din sânge

Majoritatea persoanelor se întreabă câte ouă de prepeliță poți mânca pe zi. Ouăle de prepeliță sunt un complex natural de vitamine cu proprietăți unice. Sunt bogate în vitamine, oligoelemente esențiale și aminoacizi. Un ou de găină, de exemplu, conține de 2,5 ori mai puține vitamine decât un ou de prepeliță. În cele din urmă se conține mai mult cu 4,5 fosfor, potasiu și fier.

Lecitina, care se găsește în ouăle crude de prepeliță, ajută la scăderea nivelului de colesterol din sânge. Prin urmare, proprietățile ouălor de prepeliță sunt cu adevărat unice. Prepelițele  sunt rezistente la infecții. Trebuie să știi că un ou crud trebuie spălat înainte de utilizare. Dar pentru copiii sub 3 ani este mai bine să-l fierbi înainte de al mânca. Ouăle de prepeliță se gătesc mult mai repede decât ouăle de găină. Ai nevoie de 1,5-2 minute pentru a avea un ou fiert moale. Iar dacă preferi mai mult un ou fiert tare, trebuie să-l ții pe foc 5 minute.

mai multe oua de prepelita pe o masa
Ouăle de prepeliță pot fi folosite pentru a trata diverse boli

Câte ouă de prepeliță poți mânca pe zi: Beneficiile acestora

Ouăle de prepeliță pot fi folosite pentru a trata diverse boli. Printre acestea se numără anemia, tensiune arterială crescută sau scăzută și durerile de cap severe. Cu acestea, poți crește imunitatea, poți trata boli ale tractului gastrointestinal, ulcere, gastrită și pancreatită.

Pentru tulburări ale sistemului nervos sau anemie și diabet, ouăle de prepeliță sunt de asemenea indispensabile. Diabeticii, de exemplu, sunt sfătuiți să mănânce 6 ouă de prepeliță pe săptămână. Cantitatea de zahăr în acest caz poate scădea cu 2 unități. Cu o dietă concomitentă, pot fi obținute rezultate uimitoare. Acest lucru este confirmat chiar și de observațiile medicale.

Utilizarea ouălor de prepeliță, împreună cu o alimentație sănătoasă, ajută la întărirea sistemului imunitar, la restabilirea și îmbunătățirea metabolismului. Și datorită conținutului ridicat de fosfor, oul de prepeliță este un bun stimulent al potenței.

mai multe oua de prepelita intr-un cuib
Pentru tulburări ale sistemului nervos sau anemie și diabet, ouăle de prepeliță sunt de asemenea indispensabile

Copii ar trebui să consume ouă de prepeliță în proporție de 2-6 bucăți pe zi. Cantitatea depinde de vârstă, iar adulții ar trebui să mănânce 4-6 bucăți pe zi. În același timp, acestea trebuie consumate zilnic dimineața și pe stomacul gol. Ouăle de prepeliță se consumă cel mai bine în formă crudă. De asemenea, este important ca acestea să fie consumate sistematic fără întrerupere timp de cel puțin 3 luni. Efectul benefic asupra organismului se manifestă după două săptămâni.

Ce spun specialiștii despre efectul magic al ouălor de prepeliță

Specialiștii spun că ouăle de prepeliță sunt ușor digerabile și nu provoacă efecte negative. Acest lucru este dovedit de observațiile medicale. Absolut toți părinții care, din cauza bolilor de scalp constante ale copiilor, au introdus în alimentație ouă de prepeliță. Acestea reușesc să îmbunătățească sănătatea copiilor și al adulților în câteva luni.

De exemplu, o boală precum astmul poate fi complet vindecată cu nutriție terapeutică. Chiar și după o formă severă a bolii, copilul își poate permite să alerge ore în șir pe stradă, fără să aibă probleme. Ouăle de prepeliță ajută și la creștere. Copiii care rămân în urmă de semenii lor în creștere, pot crește după o dietă de prepeliță cu 8-15 centimetri pe an.

mai multe oua de prepelita pe o farfurie si pe masa
Copii ar trebui să consume ouă de prepeliță în proporție de 2-6 bucăți pe zi

Vitamina D, care este conținută în produs, previne dezvoltarea rahitismului. Acest ou ajută și la bâlbâială. După 3-4 luni, copilul sau adultul începe să vorbească normal. Iar fosforul, care se conține într-un ou de prepeliță, stimulează dezvoltarea mentală, îmbunătățește memoria și contribuie la dezvoltarea accelerată a inteligenței la bebeluși și adolescenți.

Atunci când părinții se întreabă câte ouă de prepeliță poți mânca pe zi trebuie să știi că pentru copiii care mănâncă ouă de prepeliță le este mai ușor să înțeleagă știința. Ei încep sî înțeleagă mai bine materialul și își amintesc mai ușor materialul de la școală.

un bol cu mai multe oua de prepelita pe o masa
Specialiștii spun că ouăle de prepeliță sunt ușor digerabile și nu provoacă efecte negative


Leacuri băbești pentru bătături: Cum să scapi de durere în mod natural

Adauga un comentariu