Cancan

Catrinel Sandu, succes impresionant peste hotare. Cu ce se ocupă frumoasa vedetă de când s-a retras din televiziune

Publicat: 28 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Catrinel Sandu succes impresionant peste hotare. Cu ce se ocupă frumoasa vedetă de când s-a retras din televiziune
Catrinel Sandu se bucură de succes pe plan profesional și este mândră de familia ei frumoasă.

Una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, Catrinel Sandu, are un succes impresionant peste hotare. Fosta ,,bebelușă” de la emisiunea ,,Cronica cârcotașilor” este o femeie de afaceri de succes, iar viața i s-a schimbat complet după ce a plecat din România. Iată cu ce se ocupă frumoasa vedetă de când s-a retras din televiziune.

Catrinel Sandu se bucură de un succes impresionant peste hotare

Frumoasa Catrinel Sandu, fosta dansatoare de la emisiunea ,,Cronica cârcotașilor”, a luat o decizie surprinzătoare în urmă cu câțiva ani, când anunța că va pleca definitiv din România. Vedeta a trecut prin nenumărate provocări pe plan personal, iar după divorțul scandalos s-a dedicat mai mult timp familiei.

Blondina și-a refăcut viața, iar în prezent are o căsnicie frumoasă alături de Steve Schroeter, de profesie medic stomatolog. Catrinel Sandu nu regretă mutarea în America și se declară o femeie împlinită.

Aceasta se bucură de succes în carieră și și-a deschis propria școală de dans. Focoasa blondină a revenit la marea ei pasiune, dansul, iar școala de arte pe care o conduce este una de prestigiu și extrem de apreciată în America.

Dincolo de realizările pe plan profesional, Catrinel Sandu este mai fericită ca oricând alături de bărbatul care i-a cucerit inima. Când vine vorba de soțul ei, vedeta are doar cuvinte de laudă.

,,Steve este un doctor stomatolog foarte bun. Asta nu o spun eu că este soțul meu, dar are o reputație foarte bună aici, în Sarasota. Este în business de peste 20 de ani. Este un om extraordinar, care ajută pe toată lumea. (…)

Suntem de patru ani împreună, doi ani căsătoriți și încă ne cucerim unul pe altul. Cred că ajungi la punctul acesta când chiar ajungi să te cunoști tu pe tine foarte bine.”, a declarat frumoasa vedetă.

La vârsta de 43 de ani, Catrinel Sandu se menține în formă și arată spectaculos. Aceasta se bucură din plin de rolul de mămică și de soție și face furori la fiecare apariție. O prezență sexy la evenimentele mondene este și frumoasa Laura Cosoi. Aceasta se pregătește să devină mamă pentru a treia oară, iar recent și-a surprins fanii cu fotografii incendiare pe Instagram.

O altă vedetă din România care afișează un corp de invidiat este prezentatoarea Magda Pălimariu. Aceasta uimește de fiecare dată prin naturalețe și frumusețe, mai ales că nu a apelat până acum la operații estetice. Și celebra artistă Delia Matache nu ține cont de vârstă și își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare sau nemachiată și în ținute extravagante.

Cu ce se ocupă frumoasă vedetă de când a plecat din România

Catrinel Sandu locuiește de câțiva ani în America împreună cu soțul ei și se bucură din plin de succes. Aceasta are propria școală de dans, iar afacerea a ajutat-o să își rotunjească spectaculos veniturile.

,,M-am reîntors la prima dragoste. Sunt profesoară de dans la o școală de arte. Este una dintre cele mai mari școli de arte din zonă. Acolo predau, lucrez în fiecare zi, de dimineață până seara. Am foarte multe rezultate frumoase, foarte multe spectacole. Din păcate, în această perioadă totul este online. Eu merg fizic la școală, predau, dar toate spectacolele și evenimentele noastre se țin online. Dar îmi place foarte tare ceea ce fac. Sunt foarte fericită. S-au așezat lucrurile foarte frumos.”, a mărturisit aceasta.

Se pare că îndrăgita vedetă a descoperit cheia succesului peste hotare și se bucură din plin de viață. Blondina a reușit să depășească trecutul amoros tumultuos și se declară mai fericită ca oricând. Catrinel Sandu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de bărbatul care i-a cucerit inima după ce trecuse printr-un divorț dureros.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care a trecut printr-o despărțire scandaloasă este prezentatoarea Gabriela Cristea. Aceasta a fost nu de puține ori protagonista unor controverse în lumea mondenă, fiind criticată în trecut pentru aparițiile îndrăznețe în showbiz-ul autohton.

De celebritate se bucură și Lidia Buble, care nu ține cont de criticile celor din  jur și se afișează în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Spre deosebire de aceasta, Ana Baniciu este o prezență discretă în mediul online, dar și la evenimentele mondene. La vârsta de 29 de ani, frumoasa vedetă se declară o femeie împlinită alături de iubitul ei, cu care se va căsători în curând.

Catrinel Sandu se bucură de succes pe plan profesional și este mândră de familia ei frumoasă. Blondina radiază de fericire alături de soț și de copii, având parte de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu