Cultural

Ce spune Armin Nicoară despre situația financiară a Claudiei Puican. „Să pună mâna pe banii mei!”

Publicat: 19 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Armin Nicoară despre situația financiară a Claudiei Puican. Să pună mâna pe banii mei
Armin Nicoara si Claudia Puican au semnat un contract prenuptial

Armin Nicoară a făcut declarații despre relația lui cu Claudia Puican. Artistul a vorbit despre situația financiară a soției lui.

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit în toamna anului trecut sub privirile emoționante ale apropiaților. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar deși gurile rele au privit de-a lungul timpului relația dintre ei cu ochi critici, atât Armin Nicoară cât și Claudia Puican au demonstrat că se iubesc cu adevărat.

Armin Nicoară și Claudia Puican au semnat un contract prenupțial

Înainte de nuntă, cei doi artiști au luat decizia de a semna un contract prenupțial. De atunci au tot existat speculații conform cărora saxofonistul a luat decizia de a întocmi un contract prenupțial pentru a-și asigura averea.

Se pare totuși că adevărul este altul. În cadrul unui interviu, Armin Nicoară a făcut declarații referitoare la contractul prenupțial. Potrivit spuselor sale, Claudia Puican a fost cea care a venit cu inițiativa de a semna un contract deoarece a vrut să le închidă gura celor care o acuzau că s-ar fi căsătorit cu alesul inimii pentru bani.

„Noi avem contractul ăsta prenupțial, dacă vreodată se întâmplă să ne despărțim, să fie fiecare cu ce are. Știi cum se spune, că multe fete vor să facă nunta repede, ca să pună mâna pe banii soțului. Dar nu a fost cazul Claudiei. Cineva i-a spus să fie mândră că s-a făcut contractul acesta. Să nu se audă vorbe că ea a făcut asta să pună mâna pe banii mei.

Și mi-am dat seama atunci ce fel de fată este. A fost ideea ei să facem contractul ăsta, ca să nu fie nicio discuție. Am zis că a gândit foarte bine. Dacă Doamne-ferește s-ar întâmpla ceva, oricum nu aș spune vreodată că eu am partea mea, iar Claudia are partea ei. Dacă ea nu se mai simte fericită în relația cu mine, oricum i-aș da mult mai mult, pentru că ea merită multe.

Nu s-ar pune problema vreodată de așa ceva.”,   a declarat Armin Nicoară pentru fanatik.ro.

Claudia Puican, mai stabilă financiar decât Armin Nicoară

Mai mult decât atât, artistul a recunoscut că în momentul de față Claudia Puican deține o sumă mai mare de bani decât el. Potrivit spuselor sale, frumoasa lui soție și-a strâns banii de la cântări și a reușit să facă economii.

„Crede-mă, Claudia are mai mult decât mine la ora actuală. Ea e mai bine din punct de vedere financiar decât mine. Ea a strâns din tot ce a cântat și nu a cheltuit. Dacă vreodată se întâmplă ceva, ea este independentă și are lucrurile ei. Nu stă la mâna bărbatului. A reușit să-i ia mamei ei o casă, s-a descurcat”,  a mai adăugat artistul.

Adauga un comentariu