Local

Ce spune, Mihai Chirica, despre greşeala făcută în urmă cu câteva zile: ” Pe fondul unei emoții firești, am reușit să scot un „porumbel”…”

Publicat: 19 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Mihai Chirica despre greşeala făcută în urmă cu câteva zile  Pe fondul unei emoții firești am reușit să scot un porumbel...
Ce spune, Mihai Chirica despre greşeala făcută în urmă cu câteva zile

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a avut o reacţie la greşeala pe care acesta a făcut-o acum câteva zile atunci când a depus, alături de Costel Alexe, dosarele de candidatura pentru alegerile locale 2020 din Iaşi.

Pe fondul unei emoţii fireşti, am reuşit să scot un porumbel, declara Mihai Chirica

Conform unei postari publicată pe o reţea de socializare, primarul Iașului, Mihai Chirica şi-a cerut scuze pentru faptul că, lăsat purtat de emoţiile fireşti, a reuşit să stârnească un val de umor în rândul ieşenilor şi nu numai. Desigur, Mihai Chrica declara faptul că orice om este supus greşelii. Acesta declara faptul că, dacă nu era el autorul acestei greşeli fireşti, probabil s-ar fi amuzat alături de internatuti

” Luni, la depunerea candidaturii pentru un nou mandat de primar, pe fondul unei emoții firești, am reușit să scot un „porumbel”…

E evident pentru orice persoană bine intenționată că este o simplă greșeală, însă recunosc faptul că umorul involuntar este suculent și, probabil, m-aș fi amuzat și eu dacă nu aș fi fost autorul ?

Încercam, ca și în multe alte ocazii, să atrag atenția asupra importanței sprijinirii educației. Sper că măcar scopul semnalului de alarmă să fi fost atins, chiar dacă nu prin mijloacele dorite de mine.

În fine, revenind la declarația buclucașă, ziceam atunci și că îmi doresc „să aducem cât mai multe zâmbete pe chipurile copiilor noștri”. Se pare că am reușit să aduc ceva zâmbete pe chipurile mult mai multora ?

Sincer, m-am amuzat și eu de propria mea stângăcie! ?” declara Mihai Chirica.

Adauga un comentariu