Sanatate

Cele mai bune pastile de greață. Cum să scapi de problemele legate de digestie

Publicat: 09 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cele mai bune pastile de greață. Cum să scapi de problemele legate de digestie
Pentru a suprima greața, se folosesc de obicei medicamente din mai multe grupe farmacologice

După o intoxicație multe persoane caută cele mai bune pastile de greață. Greața este o senzație subiectivă și extrem de neplăcută care apare o dată cu probleme digestive și anumite boli. Cele mai bune pastile pentru adulți ajută la scăderea senzației dureroase. Dar trebuie să le selectați împreună cu un medic pentru a nu vă afecta și mai mult sănătatea.

Greața nu este o boală separată, ci un simptom subiectiv neplăcut care indică probleme în organism și nu neapărat legate de digestie. Adesea, greața precede un atac de vărsături, poate apărea pe fondul durerilor abdominale și al diareii, precum și al durerilor de cap, al hipertensiunii arteriale și al traumatismelor capului. Dacă greața apare frecvent, însoțită de alte simptome, este necesară o programare la un specialist și o examinare, după care medicul va selecta pastile eficiente pentru greață pentru adulți. Nu puteți face acest lucru singur, orice medicament are contraindicații și efecte secundare.

Cele mai bune pastile de greață. Cele mai eficiente remedii pentru a ameliora durerile abdominale

Pentru a suprima greața, se folosesc de obicei medicamente din mai multe grupe farmacologice, care afectează centrul de greață și vărsăturilor din creier prin diferite mecanisme. Alegerea celor mai bune pastile antigreață pentru adulți se face de către medic, luând în considerare simptomele specifice, cauzele posibile și plângeri suplimentare, precum și vârsta pacientului și comorbiditățile.

În general, 4 grupuri de medicamente sunt utilizate pentru a suprima greața. Antagonişti ai receptorilor serotoninei sunt extrem de bune, la fel de eficiente este și siropul de ridiche neagră. Medicamentele din această categorie nu afectează producția de serotonină, un hormon care transmite diverse impulsuri de la organele interne către creier, ceea ce provoacă greață și vărsături.

Cu toate acestea, ele ajută la eliminarea efectului său asupra centrului vărsăturilor și asupra formării reflexelor. Drept urmare, procesul de suprimare a vărsăturilor are loc cât mai natural posibil, fără fluctuații bruște ale nivelului de serotonine din plasma sanguină și creier. Medicamentele sunt destul de eficiente pentru a suprima greața de diferite origini.

Ce medicamente să administrezi în caz de vărsături? Cum poți suprima reacțiile neplăcute

Blocante ale receptorilor histaminici sunt recomandate de medici în caz de vărsături. Aceste medicamente sunt folosite pentru a suprima reacțiile alergice. Însă, acestea pot, de asemenea, inhiba procesele din creier care formează reflexul de gag. Sunt considerate adecvate doar antihistaminicele de prima generație, care afectează semnificativ funcționarea sistemului nervos.

Mijloacele de acțiune anticolinergică. Aceste medicamente pot suprima dezvoltarea reflexului gag datorită faptului că blochează interacțiunea cu anumiți receptori. În paralel cu aceasta, ele elimină spasmele fibrelor musculare netede din tubul digestiv. Efectul sedativ suplimentar al medicamentelor ajută la prevenirea noilor vărsături și crize de greață.

Pentru a scăpa de greață persoanele trebuie să administreze antagonişti ai dopaminei. Dopamina este o substanță care transmite semnale către celulele nervoase din centrul vărsăturilor și poate provoca accese de vărsături. Antagonistii dopaminei pot bloca receptorii care ii sporesc sinteza si suprima reflexul gag.

Separat, puteți selecta cele mai bune pastile de greață care au un efect antiemetic ușor și elimină greața din cauza ingredientelor naturale. Efectul lor nu este atât de pronunțat, dar există mult mai puține efecte secundare. De obicei, acestea sunt extracte de plante și produse combinate.

Adauga un comentariu