Eveniment-Social

Cele mai noi filme lansate pe marile ecrane, săptămâna aceasta la Cinema „Ateneu” Iași

Publicat: 14 sept. 2021
Cinema Ateneu Iași și secvență din documentarul
Săptămâna 13-19 septembrie 2021 este la Cinematograful "Ateneu" o perioadă a premierelor, iar cinefilii sunt așteptați la cele mai noi filme lansate pe marile ecrane. Documentarul "România sălbatică" prezintă imaginile surprinse timp de mai bine de 7 ani de către Dan Dinu și Cosmin Dumitrache în cel mai amplu documentar dedicat naturii din țara noastră

La Cinema „Ateneu” din Iași, săptămâna 13-19 septembrie 2021 este o perioadă a premierelor, iar cinefilii sunt așteptați la cele mai noi filme lansate pe marile ecrane. Documentarul „România sălbatică” prezintă imaginile surprinse timp de mai bine de 7 ani de către Dan Dinu și Cosmin Dumitrache în cel mai amplu documentar dedicat naturii din țara noastră

Săptămâna 13-19 septembrie 2021 programează la Cinema „Ateneu” Iași numai premiere. Cinefilii sunt așteptați la cele mai noi filme lansate pe marile ecrane. Documentarul „România sălbatică” prezintă imaginile surprinse timp de mai bine de 7 ani de către Dan Dinu și Cosmin Dumitrache în cel mai amplu documentar dedicat naturii din țara noastră. Filmul poartă publicul, timp de 2 ore, în cele mai sălbatice zone din România, printre cele mai interesante animale, pentru a descoperi cele mai frumoase povești. Pe de altă parte, pelicula „Discursul” îl prezintă pe Adrien, prizonier la o cină de familie ce pare să nu se mai termine. Mai mult de atât, cumnatul său îi cere să pregătească un „mic” discurs la nuntă. Dar dacă acest discurs este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodata?

„Un loc ca oricare altul/Nowhere Special” este o poveste sensibilă, unde un tată află ca mai are câteva luni de trăit

Regizat de Bogdan Theodor Olteanu, „Mia” își ratează răzbunarea, o aduce în atenție pe Mia, care va avea ocazia să reflecteze asupra diverselor aspecte din propria viață, asupra trecutului și violenței odată cu încercarea de a se răzbuna pe prietenul ei. „Calea răzbunării” pe care pășește tânăra actriță o conduce la o criza emoțională. „Un loc ca oricare altul/Nowhere Special” este o poveste sensibilă, unde un tată află că mai are câteva luni de trăit, iar de aici începe o luptă în căutarea unei familii perfecte pentru fiul său de numai patru ani. Pentru realizarea filmului, regizorul Uberto Pasolini s-a inspirat dintr-o poveste reală.

Premierele continuă și la categoria animațiilor la Cinema „Ateneu” Iași

Premierele continuă și la categoria animațiilor, iar sâmbăta și duminica întreaga familie este așteptată la „Boss Baby: Afaceri de familie”. De data aceasta, un bebe-șef cu o abordare modernă și o atitudine de învingător este pe cale să-i reunească din nou pe frații Templeton și să inspire o nouă afacere de familie. Biletele pot fi achiziționate de pe www.cinemaiasi.ro sau de la casieria „Ateneului Național” din Iași. Sala Mare a Ateneului este deschisă la o capacitate de 70 la sută, cu respectarea măsurilor și regulilor impuse de autorități. Preț bilet normal: 12 lei, preț bilet proiecție de gală: 15 lei, preț bilet film 3D: 15 lei (ochelarii incluși).

Adauga un comentariu