Prima pagină » Eveniment-Social » Centru de excelență online la disciplinele STEM inițiat de membrii echipei CyLiis Peppers de la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil”
Centru de excelență online la disciplinele STEM inițiat de membrii echipei CyLiis Peppers de la Liceul Teoretic de Informatică

Centru de excelență online la disciplinele STEM inițiat de membrii echipei CyLiis Peppers de la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil”

28 oct. 2020, 14:26,
BZI.ro, în Eveniment-Social

Misiunea atelierelor de robotică CyLiis nu s-a oprit niciodată doar la construirea de roboți performanți și inovativi, ci a continuat constant promovarea valorilor STEM, prin organizarea de activități în școlile ieșene.

Echipele CyLiis și CyLiis Peppers de la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași, sub coordonarea doamnei profesoare de informatică Mirela Țibu demonstrează constant că Iașiul este un reper al performanței și inovației în educația STEM.
Din drag pentru colegi și educație, echipa CyLiis Peppers a decis să facă un Centru de Excelență intitulat pepp-to-pepp pentru elevii claselor IX – X, care va fi pilotat în luna noiembrie 2020 și se va desfășura online, de luni până vineri, în intervalul orar 16 – 18.
“Orice nelămurire sau curiozitate despre matematică, fizică și informatică va fi aprofundată la aceste ședințe și astfel, vrem să ajutăm și să motivăm cât mai mulți tineri să-și descopere pasiunea pentru domeniile STEM” – menționează inițiatorii. Se vor anunța săptămânal începând cu luni, 2 noiembrie, tema și ora de desfășurare.

Activitățile vor fi susținute de membrii și voluntarii echipei CyLiis Peppers, tineri cu numeroase rezultate în ultimii ani la etape naționale ale olimpiadelor și concursurilor avizate de Ministerul Educației și Cercetării. Participanții se vor bucura de un mod de învățare inovativ, ușor de înțeles, de o comunicare deschisă, de o corectitudine și o abilitate de înțelegere profundă în rezolvarea și discutarea problemelor și lecțiilor. Activitățile se vor desfășura online pe platforma Microsoft Teams, pe care funcționează LIIS online.
Aveți mai jos disponibil formularul de înscriere pe care trebuie să îl completeze elevii județului Iași care își doresc să frecventeze Centrul online de excelență în discipline STEM

După înscrierea la newsletter-ul de prezentare, elevii vor primi programul exact, temele abordate și link-urile de acces ale conferințelor online de pe platforma Microsoft Teams.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *