Mozaic muzical

Chrissy Teigen este însărcinată pentru a treia oară. John Legend este în extaz

Publicat: 14 aug. 2020
Chrissy Teigen este însărcinată pentru a treia oară
Chrissy Teigen este însărcinată pentru a treia oară

Surpriza în showbizz. Chrissy Teigen, soţia lui John Lengend, este însărcinată pentru a treia oară. Celebrul cuplu a făcut anunţul în cel mai recent clip al artistului „Wild”.

Totul a ieşit la iveală într-una din scenele finale ale clipului, atunci când, Chrissy a fost surprinsă ținându-se de burtica în creștere, cu John stând în spatele ei.

Chrissy Teigen este însărcinată pentru a treia oară

Videoclipul a fost filmat în vacanţa din Mexic unde superba Chrissy joacă un rol pe măsură. Vestea nu putea veni într-un mod mai frumos,mai ales că John și Chrissy s-au cunoscut pe platoul de filmare al videoclipului „Stereo love” în anul 2006.

Până în acest moment nu se ştie cu certitudine dacă celebrul cuplu a apelat la fertilizarea în vitro, așa cum au procedat și cu ceilalți doi copii, însă frumoasa veste i-a luat prin surprindere pe toți fanii lor.

Chrissy Teigen este însărcinată pentru a treia oară. În trecut a apelat la fertilizarea în vitro

În încercările sale din trecut de a rămâne însărcinată, Chrissy a ajuns într-un final la procesul de fertilizare în vitro care însă le-a dat multe emoții ei și soțului său.

„În legătură cu fertilizarea în vitro, nu am primit niciodată mai multe cuvinte frumoase de încurajare în viața mea. Sunteți grozavi”, le-a transmis frumoasa vedetă pe contul său de socializare.

Este foarte bine cunoscut faptul că, în trecut, John și Chrissy au ales sexul copiilor în privinţa sarcinilor precedente.

Chrissy și-a dorit ca soțul său să devină tată de fetiță și a știut din prima clipă faptul că acesta va fi cel mai bun tătic pentru copilul lor.

Cei doi mai au o fetiță născută în 2016 și un băiețel care a venit pe lume în anul 2018.

Bindi Irwin este însărcinată. Fiica lui Steve Irwin va avea un copil cu Chandler Powell

Bindi Irwin, fiica lui Steve Irwin, este de asemenea însărcinată ca şi soţia lui John Legend, Chrissy Teigen.

Fiica lui Steve Irwin a confirmat zvonurile cu privire la sarcină şi a declarat că aşteaptă cu nerăbdare primul său copil alături de soțul ei, Chandler Powell.

Bindi Irwin este însărcinată. Fiica lui Steve Irwin va avea un copil cu Chandler Powell

Anunţul despre sarcina a fost făcut într-o postare făcută de Bindi Irwin pe pagina de Instagram „Baby Wildlife Warrior până în 2021. Chandler și cu mine suntem mândri să anunțăm că vom avea un copil!”, a scris fiica lui Steve Irwin pe pagina proprie de socializare.

Frumoasă Bindi se afla în primul trimestru al sarcinii.

”Este o onoare să împărtășim acest moment special din viața noastră cu voi. Deși sunt încă în primul meu trimestru, ne dorim să fiți alături de noi încă de la începutul acestui nou capitol din viața noastră”, a mai scris Bindi Irwin.

Bindi Irwin, fiica lui Steve Irwin, a ţinut de asemenea să scrie un mesaj considerat de mulţi cutremurător pentru fiica ei.

”Nu am putut să ascundem această veste, deoarece această ființă frumoasă a devenit cea mai importantă parte din viața noastră. Sprijinul tău înseamnă lumea pentru noi. Vă rugăm să-mi scrieți cele mai bune sfaturi și să trimiteți vibrații și rugăciuni bune micuței noastre iubite. Iubire și lumină”, a mai scris Bindi Irwin

Tânăra a postat şi o fotografie în care este alături de soţul ei, Chandler Powell, ambii purtând uniforme de la o grădină zoologică din Australia. În imagine cei doi ţin în mână o mini uniforma ce va fi purtată de fiica lor.

Adauga un comentariu