Cancan

Cine este bărbatul care a plătit 80.000 de euro pentru o partidă de amor cu Daniela Crudu

Publicat: 17 ian. 2020

La începutul anului 2015, numele lui Ioan Neculaie apărea într-un dosar de prostituţie şi proxenetism. Mai exact, procurorii au interceptat discuţii telefonice în care omul de afaceri negociază cu Diana Gureșoaie. Aceasta trebuia să îi aducă alte fete, majoritatea persoane publice, pentru a întreţine relaţii intime.

El a fost nevoit să dea declaraţii, iar pe baza acestora, o întreagă reţea a fost deconspirata.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că milionarul a avut un apetit sexual ridicat, mai ales pentru fanteziile neobişnuite. Tocmai de aceea, nu a uimit pe nimeni informaţia conform căreia afaceristul ar fi plătit nu mai puţin de 80.000 de euro pentru a face amor cu Daniela Crudu într-un avion privat.

Ioan Neculaie nu numai ca că obişnuia să plătească săptămânal femei, însă avea şi fetişuri de-a dreptul ciudate. Pe lângă faptul că obişnuia să îşi aştepte partenerele în pielea goală, milionarul avea şi un adevărat arsenal de jucării.

„Are acasă de la bici la cătuşe, până la vibratoare. Îi plac chestiile porcoase şi toată lumea ştie că vrea mereu în grup. Îi place să fie dominat în pat, femeia să facă totul, ea să fie cea care iniţiază actul. Este foarte pretenţios, nu îi plac plinuţele, dar nici slăbănoagele. Cere poze înainte şi le studiază atent, de abia apoi negociază”, a declarat un apropiat al acestuia. Despre Ioan Neculaie s-a spus de-a lungul timpului ca a plătit oricât pentru o femeie şi că a scos din buzunar şi 10.000 de euro pe seara.

Comentarii
  • as vrea sa stiu daca DNA a verificat daca acest individ a platit impozit pe venitul personal la 80000 si daca si curvoiul ala a platit impozite pe aceste venituri

  • Articol de cacao tipic presei romanesti si cu un anumit target.Oamnii simpli.La minte.Daca a dat bani e treaba lui.Are de unde.Ce si cum face la el in dormitor sau in avion ,iar e treaba lui..Daca a facut chestii ilegale sa se pronunte justitia,in cazul in care sunt probe.Simplu.In rest….sa-si vada fiecare de ograda lui ca e mult mai bine.Bravos mai nea/tanti jurnalist/a care scrisesi insailarea asta.Tre’ sa te mandresti.

  • Neculaie asta este absolut bolnav mintal. Cum e posibil ca tinerii din Romania sa lase un deviat mintal sa se bucure de o viata desfranata cu banii furati de la poporul roman ?!
    Iar femeile care se prostitueaza cu el sunt niste carpe ordinare , ultimele scursuri ale societatii romanesti.

  • Bizarul asta si altii ca el sunt cei care compun elita tarii, ,,establishmentul”, au facut enorm de multi bani pentru ca ii ,,duce mintea” muult mai mult decat pe oamenii obisnuiti, care nu fac parte din ,,elita” societatii. Atunci, daca astia, elita sunt asa, aia pe care nu prea ,,ii duce mintea” ca pe ei, cum or fi?

  • Eh hai, ca daca tie ti-ar pune cineva 80,000 EURO in mana tu ai refuza politicos. Dar la noi mereu a fost la moda ipocrizia. De fapt ti-e ciuda ca ala are bani si face tot ce isi doreste. Asta isi doreste el, tu poate ai alte vise, dar diferenta e ca el si le indeplineste, tu nu :)). Eu macar sunt cinstit si recunosc ca sunt invidios ca nu am banii lui.

  • Da, tipul se poate lăuda cu succesul în posedarea curvelor celebre, inclusiv în sensul figurativ a celor care au guvernat statul după 1989. În acest domeniu procuraturile competente s-au abținut de la cercetări. Astfel că ne putem închipui ca foarte posibil ar fi ca cea mai mare parte a creanțelor externe ale României să fi luat direcții particulare, prin negocieri oculte.

  • Numele meu este Angeliki Eu locuiesc in Kavala. Am auzit despre această companie care acordă împrumuturi și am mers să solicit un împrumut. Am auzit oameni spunând despre înșelătorie, dar nu am fost niciodată înșelat înainte ca această companie să mă ajute cu împrumutul meu, astfel încât oricine are nevoie de un împrumut poate solicita împrumuturi. Adresa de e-mail este rapidă și sigură aldenmooresloanfirm@gmail.com. Sunt atât de fericit, am împrumutul solicitat în cont. DUMNEZEU te binecuvântează domnule ALDEN MOORE.

  • Adriana, omul plateste ca sa obtina ceea ce-i lipseste, care-i treaba? Majoritatea oamenilor sunt asa , si saraci si bogati! Platesti ceea ce-ti permiti. Trebuie neaparat sa fie „un escroc afemeiat” pt asta? Hai sa fim seriosi!

Adauga un comentariu