Titlurile zilei

Circulația pe mai multe străzi din Iași va fi restricționată! Apar noi treceri de pietoni, iar virajul la stânga, spre benzinăria din Păcurari, va fi interzis

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 10 Comentarii
Circulația pe mai multe străzi din Iași va fi restricționată Apar noi treceri de pietoni iar virajul la stânga spre benzinăria din Păcurari va fi interzis
Schimbări majore în traficul din Iași. Mai multe străzi vor avea acces restricționat

Circulația pe mai multe străzi din Iași va fi restricționată. Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Iași a aprobat o serie de modificări pe drumurile din Iași

În cursul zilei de joi, 23 mai 2024, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Iași s-a reunit pentru a discuta și aproba o serie de modificări în traficul din oraș. Mai multe indicatoare cu oprirea interzisă vor fi montate, dar și limitatoare de viteză, semafoare și treceri de pietoni.

Circulația pe mai multe străzi din Iași va fi restricționată. Comisia din cadrul Primăriei Iași a decis noile modificări

Pe bulevardul Alexandru cel Bun, numărul 22-28, va fi instalat un semn de circulație „Parcarea interzisă” din cauza autoturismelor oprite neregulamentar, care limitează accesul locatarilor din zonă în parcările de reședință închiriate. Pe strada Hlincea, în dreptul Școlii „Nicolae Iorga”, pe ambele sensuri și în zona intrării elevilor, vor fi montate indicatoare cu „Oprirea interzisă”, la fel și pe strada Moldovei.

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Iași a aprobat montarea unui semn de circulație „Drum fără ieșire” pe strada Mușatini 53, intrare dinspre strada Mușatini, numărul 49, din cauza accidentelor rutiere și a aglomerației care se creează la ieșirea din fundac. Un indicator cu „Interzisă circulația cu excepția riveranilor” va fi montat pe strada Fundac Plopii fără soț, numărul 15. Tot un indicator privind restricționarea accesului cu excepția riveranilor va fi amplasat și pe strada Elena Doamna, numărul 24.

În aceeași ședință, în Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Iași a fost aprobată montarea unui indicator de oprire la refugiul stației de tramvai Octav Băncilă către gară. Mai mult decât atât, pe strada Vișan, numărul 46, Comisia de Circulație a decis montarea unor panouri succesive pentru curbe.

Trecerea de pietoni de la Casa Căsătoriilor va fi mutată

Trecerea de pietoni de pe aleea Tudor Neculai 123 va fi suprailuminată din cauza mașinilor parcate la mai puțin de 25 de metri de intersecție. Decizia vine din cauza autoturismelor implicate în trafic, ce nu au vizibilitate asupra pietonilor ce intenționează să traverseze. Un indicator luminos va fi montat la trecerea de pietoni din fața Complexului Grand Beetle. În aceeași locație, va fi instalat un limitator de viteză, dar și un semafor.

În același sens, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Iași a aprobat, joi, 23 mai 2024, și mutarea trecerii de pietoni de la Casa Căsătoriilor. În cadrul ședinței s-a aprobat și interzicerea virajului la stânga, spre benzinăria Petrom, pentru autoturismele care vin din capăt Păcurari.

Este important de știut faptul că toate modificările din trafic aprobate de Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Iași vor fi puse în aplicare după primirea avizului din partea Poliției Rutiere.

Noi modificări în traficul din Iași. Circulația pe mai multe străzi din Iași va fi restricționată. Comisia din cadrul Primăriei Iași a aprobat ultimele modificări.

Comentarii
  • Numele corect este „Comisia de incurcare a circulatiei”. Cum plm atatea capete (luminate sau nu) nu reusesc sa faca ceva cu traficul? Rezultatele „gandirii” astora se vad de cativa ani.

  • Degeaba sunt implementate noi măsuri și reguli pentru fluidizarea traficului dacă Poliția Locală nu asigură și supravegherea și respectarea acestora.

  • Indicatoarele rutiere ”oprirea interzisă” nu produc efecte, este plin orașul de astfel de indicatoare sub care staționează sute de mașini. Dacă în cazurile acestea există justificarea că nu sunt locuri de parcare, întoarcerea pe linie dublă continuă sau acolo unde este indicator ”întoarcerea interzisă” trebuiesc sancționate drastic.

  • Cine te-a învățat să pui virgula așa? Citește puțin titlul și vezi că ai pus o virgulă greșit undeva. Analfabeta draq care mai și scrii la ziar

  • Ce inseamna sa citesti pe diagonala!! Chiar si un titlu de rahat cu apa rece. Virgula , ca semn de punctuatie e ceva. Sunt puse corect .

  • Bine că interziceți virajul la stânga în Petrom dar mai încolo în fața Inspectoratului de Stat în Construcții întorc toți taximetriștii, din ambele sensuri. Comisia poulii.

  • Sambata orele 22 – 23 foarte multi motociclisti grupati cate trei coboara si urca bulevardul Copou cu viteze ametitoare motoarele supraturate pentru a face cat mai mult zgomot, masini cu tineri adolescenti la fel. Nici un echipaj de politie macar sa previna si sa le taie elanul. Nu mai avem politie, mai ales sefi care sa ii coordoneze, vin alegerile si nu se stie cine va fi urmatorul stapan. Asteapta si nu fac nimic.Trist.

Adauga un comentariu