Magazin

Aceste lucruri prevestesc norocul! Daca gasesti unul din ele, fericirea va intra in viata ta

Publicat: 06 nov. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Aceste lucruri prevestesc norocul Daca gasesti unul din ele fericirea va intra in viata ta
1

In viata intalnim adesea lucruri pierdute. Unele din ele pot fi descoperiri extrem de reusite, care pot aduce fericire si noroc noului proprietar. Stramosii nostri considerau lucrurile gasite a fi semne de Sus, care pot preveni sau prezice unele evenimente ce urmeaza sa se intample. Cum sa nu treci pe langa fericirea ta si care sunt acele lucruri gasite care aduc noroc?

Potcoava
O potcoava gasita reprezinta simbolul norocului si a prosperitatii. Pentru a atrage bunastarea in casa ta, trebuie sa atarni potcoava gasita deasupra usii casei. Acest ritual are radacini stravechi, caci in trecut doar oamenii instariti isi puteau permite sa aiba cai.

Ceas
Daca gasesti un ceas care functioneaza – e semn ca incepe o perioada noua si favorabila in viata ta. De asemenea, se considera ca este o oarecare avertizare de Sus. Un asemenea lucru gasit te face sa te gandesti ca timpul fuge inainte si nu asteapta pe nimeni. E cazul sa-ti amintesti de lucrurile nefinisate si sa indeplinesti pormisiunile date, pentru ca viata sa iti aduca doar bucurie. Nu ar trebui sa porti ceasul, insa ar fi un mare noroc daca ai reusi sa gasesti proprietarul si sa-i intorci lucrul pierdut.

Care este semnificatia "liniei inger", pe care putine persoane o au in palma. Esti foarte norocos daca o ai

Cheie
Se considera ca cheia serveste drept ocrotitoare a casei de duhuri si intentii rele. Cu cat mai veche este cheia gasita, cu atat mai multa energie va oferi pentru a proteja casa.

Nasture
Cel ce gaseste un nasture, foarte curand va primi vesti placute. Cu cat mai multe gauri are, cu atat mai mult noroc iti va aduce. Proprietarul fericit poate face din acest nasture un talisman, care protejeaza de deochi. Trebuie sa-l legi cu ata rosie si sa-l porti cu tine, insa nu la vedere.

Inel
Pentru o tanara femeie, un inel gasit simbolizeaza o veste buna in viata personala. Poate fi o casatorie, o declaratie de dragoste mult asteptata sau o intalnire de soarta. Insa ceilalti ar trebui sa se fereasca de un astfel de lucru gasit. Se considera ca un inel gasit poate distruge o casnicie sau aduce probleme in familie.

Moneda
O descoperire placuta poate deveni moneda. Cu cat aceasta este mai veche, cu atat mai mult noroc poate aduce. Un asemenea lucru gasit poate deveni un talisman care atrage prosperitatea si succesul financiar proprietarului sau.

Manusi
Daca intalnesti in cale o pereche de manusi – e semn ca vei cunoaste o persoana placuta. Daca sunt din piele, atunci acestea aduc norocul in afaceri. Nici intr-un caz nu le lua acasa, lasa-le unde le-ai gasit, posibil stapanul se va intoarce dupa ele.

Flori de liliac
Foarte putini stiu, ca liliacul ca si trifoiul aduce noroc. Daca ai gasit o floare cu cinci sau mai multe petale, pune-ti o dorinta apoi inghite floarea norocoasa. Din aceste flori se primesc niste talismane excelente. Lasa floarea sa se usuce, apoi poart-o cu tine in portmoneu sau in geanta.

Buburuza
Daca vezi o buburuza in cale, inseamna ca vei avea noroc. In cultura multor popoare se considera ca bucuruza este locuitoare a Cerului, care din cand in cand se coboara pe Pamant pentru a transmite voia Celui de Sus. Trebuie sa o iai in mana si sa-i soptesti dorinta ta apoi sa o lasi sa zboare.

Adauga un comentariu