Sport

Conducerea Poli Iași, avertisment pentru jucători și staff! „Au rămas restanți în fața suporterilor! Vrem să vedem fotbal”

Publicat: 27 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Conducerea Poli Iași avertisment pentru jucători și staff Au rămas restanți în fața suporterilor Vrem să vedem fotbal

Poli Iași și-a dezamăgit suporterii în ultimele meciuri, obținând un singur punct din nouă posibile. Un bilanț mult prea slab, dacă ținem cont de faptul că elevii lui Mihai Teja au întâlnit în etapele anterioare formațiile clasate pe ultimele două locuri în Liga 1, Academica Cliceni și FC Voluntari.
În aceste condiții, oficialii Politehnicii au reacționat prin vocea președintelui executiv Adrian Ambrosie și le-a transmis jucătorilor că așteaptă o schimbare de atitudine, dar și de rezultate în meciurile rămase până la finalul acestui an.

„Din păcate, nu am reușit să câștigăm la revenirea în fața propriilor suporteri. Un punct cu ultimele două clasate este foarte puțin, ținând cont că am reușit jocuri foarte bune cu primele clasate și am învins CFR Cluj, FCSB, Astra sau Dinamo. Am atras atenția că va fi un meci greu, dar, din păcate, nu ne-am ridicat la nivelul așteptărilor. Jucătorii, dar și stafful tehnic au rămas datori suporterilor ieșeni. De multe ori se spune că la Iași nu sunt bani, că sunt probleme financiare, dar în această săptămână am rezolvat toate problemele. Am adus echipa cu salariile la zi, au doar o primă restanță. Asta în timp ce la alte echipe sunt întârzieri mari. Acum vrem să vedem și fotbal”, a declarat, pentru ProSport, președintele executiv Adrian Ambrosie.

Semnal de alarmă

Acesta a explicat că dacă nu se va vedea o schimbare până la sfârșit de an, vor fi luate măsuri la nivelul lotului:

„Vreau să trag un semnal de alarmă atât pentru jucători, cât și pentru saff. Dacă echipa nu funcționează, trebuie să facem schimbări la iarnă. Tragem linie după cele cinci meciuri rămase în 2019, vom evalua foarte bine situația clubului din toate punctele de vedere. Din punct de vedere administrativ, eu și Comitetul Director ne-am zbătut să aducem bani și să le achităm salariile. Sunt la zi cu banii. Nu vom avea probleme cu licențierea. Am adus bani și îi asigur că vor lua banii și înainte de Sărbători. Dar vrem să vedem și fotbal. Probleme sunt la partea sportivă, așteptăm mai mult de la stafful tehnic și de la jucători. Obiectivul reprezintă locurile 1-10, să formăm o echipă competitivă și să termină cât mai sus în clasament, dar văd că trec punctele pe lângă noi și șansele de a acumula puncte. Am lucrat la infrastructură, s-au făcut cele două terenuri, de antrenament și de joc, încă unul sintetic, salariile sunt la zi, nu vom avea probleme cu licențierea, dar dacă nu se iau puncte și nu vedem atitudine, vom face schimbări din iarnă”.

Mesaj către FRF

Președintele Iașului a avut un mesaj și pentru FRF, solicitând să nu mai delege arbitri din județ cu echipa adversă la meciurile Politehnicii, așa cum s-a întâmplat la partida cu FC Voluntari.

„Rog FRF să nu mai delege arbitri din Ilfov la meciurile cu echipe din Ilfov. La meciul cu Dinamo cerem și noi să fim arbitrați de Baban din Iași. E posibil? Nu cred! Atunci de ce la un meci cu Voluntari a fost delegat un arbitru din Ilfov? Arbitrajul nu a influențat rezultatul, dar e o chestie psihologică. Și nu e corect. Fiecare amănunt contează”, a punctat Ambrosie.

„Sper să spălăm rușinea în dubla cu Dinamo și FCSB”

Oficialul din Copou rămâne optimist și speră ca elevii lui Mihai Teja să obțină puncte atât cu Dinamo, cât și cu FCSB. Mai cu seamă că Poli a demonstrat în acest sezon că se descurcă mult mai bine în compania formațiilor din partea superioară a clasamentului.

„Dacă se respectă tradiția, aștept o mobilizare exemplară din partea jucătorilor în următoarele meciuri. Așa cum s-a mai întâmplat și la alte meciuri cu echipe importante. Sper să dea totul și să spele rușinea printr-un joc bun și automat prin rezultate bune”, a completat președintele Iașului.

Adauga un comentariu