Cancan

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la nevastă-să” 

Publicat: 25 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. Ne-am certat de la nevastă-să 
Deși nu au existat niciodată conflicte mari între ei, Romică Țociu și Cornel Palade au menționat că la un moment dat o femeie a fost motiv de dispută între ei

Cornel Palade și Romică Țociu au fost prieteni foarte buni atât în viață reală cât și pe scenă. Ani de-a rândul aceștia au reușit să încânte sufletele românilor cu glumele și prezența lor. Actorii au încercat de fiecare dată să păstreze o limită și au avut grijă să nu o încalce niciodată.

Cu toate acestea mici certuri au existat, însă lucrurile nu au escaladat niciodată, iar armonia a revenit imediat.

„De certat… Există peste tot, în toate cuplurile, există certuri. Nu ne-am certat niciodată pe bani, pentru că lucrurile sunt foarte simple la noi. De fiecare dată, el numără banii de trei ori, pentru că e sigur că i-am tras din ei. Ne-am ciondănit pe lucruri minore. (…) Noi nu ne-am certat niciodată, pentru că noi am realizat că cel mai important lucru în cariera noastră este să fim în confort și a contat mai mult publicul pentru noi”, a declarat Romică Țociu, în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Cornel Palade și Romică Țociu s-au certat de la o femeie

Deși nu au existat niciodată conflicte mari între ei, Romică Țociu și Cornel Palade au menționat că la un moment dat o femeie a fost motiv de dispută între ei. Mai exact, soția lui Romică Țociu era des invitată la dans de Cornel Palade, fapt ce a fost sancționat, au povestit cei doi, în stilul caracteristic.

 „El numără banii și greșește întotdeauna, la mine pune mai puțin. Așa e regula. L-am întrebat de ce nu greșește mai mult. Dacă ar fi mai mult, îi număr și nu zic nimic. (…) Putem să spunem că ne-am certat de la o femeie. Ne-am certat de la nevastă-ta, pentru că am invitat-o la dans și mi-ai reproșat că prea o invit la dans mereu”, a mai declarat Cornel Palade.

Cu ce se ocupă Ada, fiica lui Cornel Palade

Până să urmeze drumul actoriei, Ada și-a încercat norocul în lumea muzicală, fiind concurentă atât la Vocea României, cât și la X Factor. Aceste experiențe nu au fost tocmai de succes, astfel că fiica lui Cornel Palade pare convinsă că locul ei este pe scenă, dar din postura de actriță de teatru.

Cu toate acestea, dragostea pentru muzică nu a pierit, Ada continua să cante în familie, întreținând atmosfera la petreceri, prin duete realizate chiar alături de tatăl său.

După experiența de la Vocea României, unde nu a reușit să-i convingă pe jurați pentru a trece de etapa audițiilor pe nevăzute, Ada Palade și-a încercat norocul și la X Factor. Dacă la Vocea venise însoțită de tatăl său, la X Factor Ada a hotărât să participe alături de mama sa.

Ba mai mult, frumoasa tânără i-a ascuns îndrăgitului comic faptul că urma să-și încerce norocul și pe scena show-ului de la Antena 1, motivând că pleacă la cumpărături.

„Nu știe că am venit la X Factor, o să vadă la televizor. L-am lăsat acasă pentru că avem o legătură foarte puternică noi doi. Nu am avrut să fie prezent pentru ca a nu imi creea o stare de neliniste , a povestit cu sinceritate Adă Palade, la vremea respectivă

Adauga un comentariu