Cancan ultimă oră

Cristina Spătar nu are parte de liniște. Vedeta nu vrea să mai audă de tatăl copiilor ei

Publicat: 10 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Spătar nu are parte de liniște. Vedeta nu vrea să mai audă de tatăl copiilor ei
Artista nu vrea să mai audă de fostul soț și vrea să se concentreze pe creșterea celor doi copii

Cristina Spătar a divorțat de tatăl copiilor ei în urmă cu șase ani, dar se pare că lucrurile între ei doi nu s-au calmat. Artista nu vrea să mai audă de fostul soț și vrea să se concentreze pe creșterea celor doi copii.

Vedeta a acuzat-o pe actuala parteneră a fostului ei soț că și-a clădit o imagine pe spatele ei. Cristina Spătar și fostul soț au divorțat în 2017 și au împreună doi copii, un băiat și o fată.

Cristina pare să aibă probleme cu actuala parteneră a fostului soț

Cristina își dorește să păstreze un contact minim cu fostul partener, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Afaceristul refuză să îi dea acordul artistei pentru a ieși din țară alături de copiii ei.

Cântăreața a pus capăt căsniciei cu tatăl copiilor ei, iar acum își dorește să fie liniștită. Cu toate astea, legătura dintre ei nu este una prea bună, iar Cristina pare să aibă probleme cu actuala parteneră a fostului soț. Artista susține că aceasta se folosește de imaginea ei și ar fi jignit-o în repetate rânduri.

Cristina Spătar nu vrea să mai audă de tatăl copiilor ei

Cristina Spătar a declarat în cadrul unei emisiuni TV că actuala parteneră a fostului soț o jignește și se folosește de imaginea ei. Artista a divorțat de tatăl copiilor săi în urmă cu șase ani, iar de atunci, cei doi nu își mai vorbesc.

„Nu vreau să comentez pe acesta temă. Asta ar însemna un război și am nevoie de liniște pentru copiii mei. Chiar am nevoie de liniște. Vizavi de acești oameni nu vreau să mai fac comentarii, chiar nu mai vreau. Am avut destul în ăștia 6 ani. Nu mai vreau. Nu vreau să mai deschid subiectul ca să nu se creeze acel boomerang, în care o să existe mereu discuții și nu vreau să le mai creez. Prefer să las lucrurile așa, să aplanez. Dacă vreodată o să mai fie vorba despre treaba asta, nu mai vreau să discut despre fata asta. Chiar nu mă interesează femeia în sine. Nu văd ce aș câștiga dacă aș vorbi despre asta. Vreau liniște pentru copii, atât vreau”, a declarat Cristina Spătar, pentru wowbiz.ro.

 

Adauga un comentariu