Sport

Cu cine ar concura Răzvan Lucescu pentru postul de antrenor al Parmei dacă italienii vor retrograda în Serie B

Publicat: 27 apr. 2021
Răzvan Lucescu
Parma este foarte aproape de retrogradarea în Serie B, iar jurnaliștii locali scriu despre posibilii înlocuitori ai lui Roberto D'Aversa. Printre aceștia se află și Răzvan Lucescu, liber de contract după despărțirea de Al-Hilal

Parma este foarte aproape de retrogradarea în Serie B, iar jurnaliștii locali scriu despre posibilii înlocuitori ai lui Roberto D’Aversa. Tehnicianul Parmei ar putea pleca de la club dacă echipa se va întoarce în Serie B. ParmaLive scrie despre lista cu posibilii săi înlocuitori. Printre este și Răzvan Lucescu, liber de contract după despărțirea de Al-Hilal.
Una dintre soluții ar fi Fabio Liverani (44 de an), antrenorul care a pregătit Parma la începutul acestui sezon. În ianuarie, acesta a fost înlocuit de D’Aversa.
Luca Gotti, actualul antrenor al lui Udinese, dar și Marko Nikolic, de la Lokomotiv Moscova, concurează și ei, alături de Răzvan Lucescu, pentru banca tehnică a fostei câștigătoare a Cupei UEFA.

Răzvan Lucescu, surprins în Italia

Potrivit cunoscutului jurnalist italian Nicolo Schira, Răzvan Lucescu chiar a fost surprins săptămâna trecută la Milano, unde se află pentru a negocia posibila preluare a unuia dintre cele două cluburi.

„Antrenorul Răzvan Lucescu a fost la Milano săptămâna trecută pentru a se întâlni cu reprezentanții cluburilor, în vederea unei colaborări din sezonul viitor. Parma este interesată de el. Sampdoria, de asemenea, a solicitat informații”, a transmis Nicolo Schira, pe Twitter, unde este urmărit de peste 122.000 de conturi.

Preluarea unei echipe de Serie B, cum va fi, foarte probabil, Parma sezonul viitor, ar putea fi privită drept un pas înapoi pentru Răzvan Lucescu, având în vedere rezultatele importante obținute în ultimii ani, câștigarea Campionatului Greciei cu PAOK Salonic și a Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal fiind doar două dintre exemple. Totuși, trecerea în eșalonul secund din Italia ar fi „calea de acces” a antrenorului român către un campionat de top.

Adauga un comentariu