Cultural

Cum a cunoscut-o Vlad Miriță pe frumoasa lui soție. Ce spune celebrul tenor despre momentele grele din căsnicie

Publicat: 08 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum a cunoscut-o Vlad Miriță pe frumoasa lui soție. Ce spune celebrul tenor despre momentele grele din căsnicie
Vlad Miriță are o carieră impresionantă în muzică și o familie frumoasă de care este tare mândru.

Multă lume este dornică să afle cum a cunoscut-o Vlad Miriță pe frumoasa lui soție. Îndrăgitul artist are o căsnicie fericită de mulți ani și un băiețel superb de care este tare mândru. Deși între cântăreț și soția sa, Maria, există o diferență de 16 ani, cei doi se înțeleg de minune și reușesc să treacă peste momentele grele din mariaj. Iată ce spune celebrul tenor despre momentele grele din căsnicie.

Cum a cunoscut-o Vlad Miriță pe frumoasa lui soție

Vlad Miriță este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Îndrăgitul tenor are o carieră impresionantă în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Artistul se bucură din plin de admirația publicului autohton și de celebritate. Dincolo de lumina reflectoarelor, Vlad Miriță este extrem de discret când vine vorba de viața privată.

Cântărețul are o căsnicie fericită alături de soția sa, Maria Natură. Aceasta este de profesie fotomodel și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Vlad Miriță are doar cuvinte de laudă pentru femeia care i-a cucerit inima și i-a dăruit un băiețel superb. Cântărețul a dezvăluit cum a cunoscut-o pe partenera lui de viață și cum a început povestea lor de iubire.

,,Maria este fotomodel, mai prinde și reclame, este și imaginea fermei noastre. Numele ei de familie este Natură. Dar, să vă spun cum am intrat cu ea în vorbă. Am găsit-o pe Facebook, ea cu soră-sa erau acolo. Am văzut numele Natură, așa era înregistrată. Am întrebat-o dacă este vreun pseudonim, dar mi-a spus că este numele de familie.

Ce m-am gândit eu să zic: ‘Extraordinar, ai un nume atât de frumos, încât cine te ia de soție trebuie să-ți păstreze numele, altfel e păcat de el!’. Și am luat-o eu de nevastă și m-am ținut de cuvânt. O cheamă Maria Natură Miriță. Mă și gândeam: ‘Eu, care sunt înnebunit după natură, cum Dumnezeu mi-a dat o femeie pe care s-o cheme chiar așa?”, a mărturisit tenorul.

În prezent, Vlad Miriță se bucură din plin de succes în carieră, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de soție și copil. Un alt artist celebru care se mândrește cu copiii săi este Tudor Chirilă. Acesta este rezervat în declarații când vine vorba de planul personal și își ține familia departe de ochii curioșilor.

Și celebrul actor și regizor Dan Chișu radiază de fericire alături de frumoasa lui soție, Alina Chivulescu. Actrița arată spectaculos la vârsta sa și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Ce spune artistul despre provocările vieții de familie

Vlad Miriță are o familie frumoasă de care este tare mândru. Faimosul tenor se bucură din plin de rolul de tată și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Vlad Miriță a recunoscut că a avut parte și de momente tensionate în mariaj, dar nu s-a gândit niciodată la divorț. Acesta reușește de fiecare dată să treacă peste situațiile grele din căsnicie alături de partenera lui de viață. Recent, acesta a oferit câteva detalii inedite despre planul amoros.

,,Suntem firi destul de iuți, ne cam sare țandăra. Dar, când unuia îi sare, se înmoaie celălalt. De obicei, ea face primul pas spre împăcare. Suntem Lei amândoi, ca zodie, când nimerim într-o cușcă mai se lasă și cu supărare. Ea vine însă și zice: ‘Gata, hai să vedem cum rezolvăm!’. Este o femeie înțeleaptă, dar și eu mai las de la mine. (…)

Nu știu care să zic că e secretul. Ne ajută Dumnezeu. Nu văd alt secret. E un slalom în timp real. Nu funcționează clișee, pentru că suntem în funcție de zi, avem stări, mă refer în general, la noi, oamenii. Nu e o regulă. Încercăm să ne înțelegem atunci când mai patinăm, să ne mai răbdăm atunci când unul are o stare proastă.”, a declarat acesta.

Vlad Miriță are o carieră impresionantă în muzică și o familie frumoasă de care este tare mândru. Artistul radiază de fericire alături de soția sa și se bucură din plin de rolul de tată.

Adauga un comentariu