Cancan

Cum a răspuns Bianca Drăgușanu, după ce Mihaela Rădulescu a făcut-o „fată de plastic”

Publicat: 22 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum a răspuns Bianca Drăgușanu după ce Mihaela Rădulescu a făcut-o fată de plastic
Bianca Dragusanu a raspuns acuzatiilor facute de Mihaela Radulescu in urma cu zece ani

Mihaela Rădulescu a spus despre Bianca Drăgușanu, în urmă cu zece ani, că este o „fată de plastic”. Fosta asistentă tv începuse pe atunci să apeleze la medicul estetician și să înceapă transformările fizice. Recent, blondina a vorbit despre afirmațiile pe care diva de la Monaco le-a făcut la acea vreme.

Invitată în cadrul unei emisiuni, Bianca a vorbit deschis despre viața personală și despre operațiile pe care le are.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre Mihaela Rădulescu

În emisiunea în care a fost prezentă, a fost adus în discuție un subiect din urmă cu zece ani, când blondina a fost făcută „fată de plastic” de Mihaela Rădulescu.

Mihai Ghiță: ”Știu că o doamnă prezentatoare, nu mai știu la ce emisiune, te-a făcut, vreo zece minute încontinuu, ”fata de plastic”. Cred că acum vreo zece ani. A fost singura dată când te-am văzut răbufnind cu adevărat”

Bianca Drăgușanu: ”Îmi aduc aminte, știu cine. Da, zece ani, exact. De fapt, de plastic era creierul ei, dacă a putut să spună de atâtea ori un lucru atât de aberant. În ziua de azi, cardurile sunt de plastic, dar te folosești de ele, da? Și creierele mai pot fi de plastic, dacă ajungi ca tu, prezentatoare, să spui obsesiv același cuvânt într-o frază de câteva propoziții. Care, ce crezi? După câțiva ani de zile, a început să devină și ea tot de plastic. Nu dăm nume, că știm cine e”

Bianca Drăgușanu are operații estetice de zeci de mii de euro

În aproximativ 20 de ani, Bianca Drăgușanu a trecut prin foarte multe schimbări. De la cel mai mic detaliu: cum ar fi genele, tatuarea sprâncenelor, folosirea extensiilor de păr, alunițe scoase, până la mărirea buzelor, la sânilor și a posteriorului. Desigur, nici nasul creatoarei de modă nu a rămas neatins. În plus, ea și-a dorit ca dinții ei să fie perfecți, motiv pentru care și-a pus fațete.

Fosta soție a lui Victor Slav a declarat în 2014 că a cheltuit în jur de 16.000 de euro pe operațiile estetice, au relatat jurnaliștii de la Antena Stars. Având în vedere că de atunci, ea a mai trecut pe la cabinetul medicului estetician, suma probabil s-a dublat sau s-a triplat.

Vedeta „a explodat” pe rețelele de socializare

Bianca Drăgușanu a fost călcată rău pe „coadă”. Blondina a explodat pe rețelele de socializare, transmițând un mesaj pentru o tânără care se pare că a apărut în showbiz fără „drept”. Iubita lui Gabi Bădălău a șters ulterior story-urile.

Bianca Drăgușanu a postat un filmulet pe Instagram într-o criză de furie din cauza unei femei. Aceasta i-a transmis, se pare, un mesaj direct și dur.

”Ești minim, minim, minim cât poate exista în showbiz-ul ăsta. Nu ai ce să cauți nici la televizor și nici oriunde. Ești frustrată ești vai de capul tău, n-ai ce căuta, jet”, i-a spus Bianca Drăgușanu vedetei cu pricina.

Bianca era vizbil nervoasă și afectată, însă, la scurt timp ea a postat din nou pe story un filmuleț în care le explica fanilor că a revenit la gânduri mai bune datorită surorii ei.

Adauga un comentariu