Cancan ultimă oră

Cum a reacționat mama Geta când și-a văzut fiica cea mică mireasă! Geta Sterp a izbucnit în lacrimi

Publicat: 02 oct. 2022
Cum a reacționat mama Geta când și-a văzut fiica cea mică mireasă Geta Sterp a izbucnit în lacrimi
Geta Sterp a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată și, cu numai câteva momente în urmă, a spus marele „Da” în fața ofițerului de stare civilă

Astăzi este o zi mare pentru toată familia Sterp. Geta Sterp a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată și, cu numai câteva momente în urmă, a spus marele „Da” în fața ofițerului de stare civilă. Are aproape întreaga familie și, atât frații, cât și mama sa sunt copleșiți de emoție.

Nașa Getei este nimeni alta decât sora sa, Ileana Sterp. Frumoasa graviduță a trecut printr-o serie de peripeții cu ținuta pentru ziua cea mare, însă a reușit să rezolve situație într-un timp record, char cu o zi înainte de marele eveniment.

Nici mama Geta nu s-a lăsat mai prejos. A ales cea mai elegantă rochie pentru nunta fiicei sale. După ce nașii de cununie au fost la ginere acasă pentru a-l lua, au plecat acasă la mireasă, acolo unde au fost întâmpinați de Geta, Culiță, Iancu, dar si de mama Geta. Momentul întâlnirii mirilor a fost unul extrem de emoționant atât pentru mireasă, cât și pentru soacra mică.

Mama Geta a stat în permanență lângă fiica ei, să o susțină și să o îmbărbăteze să scape de emoțiile copleșitoare. Încă de când și-a văzut soțul îmbrăcat în ginere, mireasa a izbucnit în lacrimi de fericire, fiind copleșită de emoții puternice.

Mama Geta, aranjată din cap până în picioare și cu un zâmbet larg, a stat în permanență lângă fiica sa cea mică în una dintre cele mai importante zile din viața ei. Soacra mică a îmbrăcat o rochie lungă, verde smarald cu broderie din catifea neagră pe deasupra. A accesorizat întreaga ținută cu un set de bijuterii și o poșetă neagră, la fel de elegantă.

Geta Sterp a spus marele „Da”

Ileana Sterp a surprins inclusiv imagini de la cununia civilă, în momentul în care cei doi proaspăt căsătoriți au semnat actele în fața ofițerului de stare civilă. Mirele și mireasa s-au fotografiat ulterior cu actul de căsătorie în mână, mândri fiind că au devenit, după 4 ani plini de iubire, soț și soție.

 
Adauga un comentariu