Cum a reușit Dan Ursa să obțină victoria de la Survivor România 2023. De ce avantaj s-a bucurat concurentul

26 mai 2023, 10:21
BZI.ro, în Cancan

Dan Ursa a câștigat miercuri seară Survivor România 2023. El a obținut trofeul competiției din Republica Dominicană și cecul în valoare de 100.000 de euro. Mulți se așteptau la Andrei Krișan sau la Carmen Grebenișan să fie victorioși, însă Dan Ursa a avut un avantaj major față de ei.

Dan Ursa a dat bătălia finală pentru trofeul Survivor România 2023 cu Andrei Krișan. Miza pentru cei doi a fost una uriașă, însă Dan Ursa a beneficiat de o mobilizare mai mare a susținătorilor, respectiv de voturi mai multe, iar ca drept dovadă este o inițiativă a primăriei orașului de unde provine câștigătorul.

Cum a reușit Dan Ursa să obțină victoria de la Survivor România 2023

Pentru niciun alt coechipier de la Survivor România autoritățile locale nu s-au implicat pentru susținere, așa cum a procedat Primăria din Tășnad. Astfel, pe lângă soție și fiica lui, Dan Ursa a fost votat și în urma mediatizării cazului său, de către instituție.

Primăria din Tășnad i-a chemat pe localnici să se uite cu toții, în parcul din zonă, la ultimele clipe din Survivor România 2023, în semn de sprijin pentru reprezentantul lor, Dan Ursa. Așadar, voturile în număr mare nu au întârziat să apară.

”Dragi tășnădeni, începe săptămâna finalei la Survivor Romania! Vă invităm în această seară, începând cu orele 20:00, în parcul central, pentru a viziona împreună ultimii pași spre finala din 24 mai, pe un ecran led.

Hadeți să il susținem împreună pe tășnădeanul nostru Darius Dan Ursa! Menționăm că vom viziona episoadele difuzate pe Voyo duminică 21.05 și luni 22.05”, a postat Primăria Tășnad pe facebook, potrivit fanatik.ro.

Oamenii din Tășnad au ascultat de îndemnul primăriei, iar unii au alcătuit o serie de colaje pe care le-au distribuit pe fan grupuri. ”Cu mic, cu mare, toată lumea îl susține pe Darius! Chiar și Linda, pisica familiei și-a făcut o bandană de susținere pentru tati!”, apare pe Instagramul lui Dan Ursa.

Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023

După cinci luni de competiție grea, Dan Ursa a reușit să își adjudece trofeul Survivor România 2023 și marele premiu în valoare de 100.000 de euro. De-a lungul competiției, bărbatul a demonstrat ce poate și că probele concursului nu îi pun bețe în roate. Însă, chiar dacă a avut rezultate bune pe traseu, fostul Războinic nu reușea să ajungă până în finală fără susținerea publicului.

Telespectatorii au fost cei care l-au salvat de fiecare dată, iar în marea finală i-au mai acordat încă un vot de încredere plasându-l deasupra lui Andrei Krișan și făcându-l câștigătorul competiției. Așa că imediat cum a aflat rezultatul, Dan Ursa a ținut să le mulțumească tuturor celor care l-au votat și susținut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *