Local

Cum ajută Fundația Zurli copiii nevoiași din Iași: „Sunteți invitați să cumpărați și să donați o pereche de încălțări noi pentru copii!”

Publicat: 08 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum ajută Fundația Zurli copiii nevoiași din Iași Sunteți invitați să cumpărați și să donați o pereche de încălțări noi pentru copii
Mirela Retegan alături de Fundația Zurli au inițiat această campanie umanitară „Încalță un copil”

Mirela Retegan și Fundația Zurli au inițiat o campanie umanitară, cunoscută sub titlul de „Încalță un copil”. Astfel, ajută Fundația Zurli copiii nevoiași din Iași, dar și din alte zone defavorizate ale țării. Această campanie este inițiată cu scopul de a reduce din nevoile copiilor, care nu trăiesc în medii favorizate și care nu au, de cele mai multe ori, cu ce să se încalțe în toiul iernii. Anca Beșliu este o ieșeancă, care face parte din această campanie și strânge donațiile în sediul firmei „Asigurări pe înțelesul tuturor” din Cug

o poza cu Anca Besliu, cea care face parte din aceasta campanie
Anca Beșliu își dorește să aducă bucurie în sufletele celor mici și se implică cât de mult poate în această campanie umanitară

Cum ajută Fundația Zurli copiii nevoiași: Anca Beșliu susține această campanie de la Iași

o poza cu bannerul campaniei
Această campanie umanitară este de inițiată de câțiva ani, însă anul acesta s-au alăturat mai mulți ieșeni

Anca Beșliu face parte din campania inițiată de către Mirela Retegan și Fundația Zurli și susține acest proiect, deoarece sunt mulți copii nevinovați, care fac parte din medii defavorizate.

„Se face tot mai frig și începe să miroasă a iarnă, dar pe lângă noi sunt copii cărora le îngheață piciorușele pentru că nu au ce pune în picioare!”, afirmă Anca Beșliu.

Ieșeanca își dorește să aducă zâmbete pe fețele copiilor, care din păcate, s-au trezit într-o realitate, ce le fură bucuriile copilăriei. Iar, din acest motiv, s-a alăturat echipei, pentru a reuși să contribuie cât mai multe persoane și să ajungă la cât mai mulți copii.

„Ne-am alăturat și în acest an în campania «Încalță un Copil», campanie inițiată de Mirela Retegan și Fundația Zurli, pentru că ne dorim să aducem zâmbete copiilor ce provin din familii defavorizate, oferindu-le ghetuțe noi. Din păcate, mulți copii nu au cu ce se încălța, iar asta este foarte trist”, declară pentru reporterii BZI Anca Beșliu.

o poză cu centrele de colectare din Iasi
În Iași sunt aproximativ 16 centre de colectare deschise pentru cei care își doresc să sprijine copilașii care provin din medii defavorizate

La Iași, sunt deschise aproximativ 16 centre de colectare

o poza cu zona in care se afla centrul de colectare al Ancăi Beșliu
Anca Beșliu se implică tare mult în această campanie socială și aici este centrul de colectare din zona CUG, unde pot ajuta toți ieșenii din zonă și nu numai

Mai mulți ieșeni și-au dorit să se implice în campania inițiată de către Mirela Retegan și Fundația Zurli, astfel încât să readucă un strop de fericire în sânul familiilor defavorizate din Iași și nu numai. Aceștia și-au pus afacerile și casele la dispoziție, pentru a reuși să colecteze cât mai multe donații, într-un mod eficient. De asemenea, cei de la Mamprenoare s-au alăturat și implicat în acțiunile caritabile destinate copiilor.

„Mamele antreprenor din comunitatea MAMPRENOARE s-au implicat întotdeauna în acțiuni caritabile care aveau ca scop sprijinirea mamelor și copiilor aflați în situații defavorizate. Singuri putem face puțin, dar alături de oameni cu suflet mare putem face foarte mult”, adaugă încrezătoare Anca Beșliu.

Comunitatea Mamprenoare au deschis și un cont bancar la Libra Internet Bank din Iași, pentru a ușura munca persoanelor care își doresc să ajute, însă nu se pot deplasa la unul dintre centrele de colectare.

„Dacă e mai dificil să te deplasezi dar totuși vrei să susții această campanie, te încurajăm să faci o donație în contul Asociației Mamprenoare și ne vom ocupa să cumpărăm ghetuțe noi și alte surprize pentru copii”, menționează ieșeanca care va fi sprijin pentru cei sărmani.

Adauga un comentariu