Cancan ultimă oră

Cum arată acum Consuelo, fosta soţie a lui Adi Mutu. Cu ce se ocupă în prezent bruneta

Publicat: 25 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată acum Consuelo fosta soţie a lui Adi Mutu. Cu ce se ocupă în prezent bruneta
Adrian Mutu şi Consuelo Matos Gomez au fost căsătoriţi între anii 2005 şi 2013

Toată România o ştie pe Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu! La opt ani de la divorţul de fotbalist, ea se bucură acum de o viaţă liniştită! Bruneta are o afacere şi iese în evidenţă cu modul în care arată!

Adrian Mutu şi Consuelo Matos Gomez au fost căsătoriţi între anii 2005 şi 2013 şi au împreună două fetiţe, pe Adriana şi Maya. După divorţul de fotbalist, Consuelo s-a retras în ţara natală: Republica Dominicana, unde şi-a deschis o agenţie imobiliară.

Frumoasă latino-americană vinde case într-un complex de lux, iar preţul unei locuinţe se învârte în jurul a unui milion de dolari. Potrivit presei, bruneta duce o viaţă liniştită alături de fiicele sale şi arata în continuare foarte bine.

Adrian Mutu a mărturisit într-un interviu faptul că divorţul de Consuelo l-a costat destul de scump. Fotbalistul a fost nevoit atunci să-şi vândă casa pe care o deţinea atunci în Miami.

”Povestea cu Chelsea e încheiată de mult. Casa de la Miami nu am vândut-o să dau banii lui Chelsea… Eu nu i-am despăgubit deloc. Casa s-a vândut pentru că am divorţat de Consuelo. Am făcut partajul”, a dezvăluit Mutu.

Adauga un comentariu