Cancan

Cum arată Mihaela Bărluțiu la 32 de ani. Fosta actriță s-a mutat în Statele Unite

Publicat: 07 oct. 2020
Mihaela Bărluțiu tanara
Mihaela Bărluțiu la 32 de ani. A devenit femeie in adevaratul sens al cuvantului si s-a mutat in Statele Unite

Fosta actriță Mihaela Bărluțiu a făcut furori pe vremuri în telenovele ca Lacrimi de Iubire și Iubire ca în filme. Anii au trecut și puțini mai știu acum cum arată Mihaela Bărluțiu la 32 de ani. Acum a devenit o femeie în adevăratul sens al cuvantului și s-a mutat în Statele Unite alături de soțul ei.

Nu ai cum să nu ți-o amintești pe rebela Nicole, din Lacrimi de Iubire! Blondina a făcut furori, la vremea respectivă, cu trupul și frumusețea ei, dar și cu rolul de fată rea pe care l-a interpretat. Anii au trecut, iar acum, Mihaela Bărluțiu, pe numele său real, este complet schimbată.

Cum arata Mihaela Bărluțiu la 32 de ani

Mihaela Bărluțiu s-a schimbat extrem de mult de când nu mai face parte din lumea showbizului. Actrița a făcut furori în Lacrimi de Iubire și în Iubire ca în filme, telenovele în care a jucat, de asemenea, și Adela Popescu, în momentul în care avea o relație cu Andrei Bordeianu.

Anii au trecut, iar rebela Nicole s-a transformat într-o femeie în adevăratul sens al cuvântului, iar mai apoi, într-o mămică de nota 10, căci are două fetițe și este cum nu se poate mai fericită.

Mihaela Bărluțiu s-a mutat în străinătate, mai exact în Los Angeles și și-a deschis propria afacere, alături de soțul său, Valentino Voicu. Mai exact, este vorba despre o afacere cu un uriaș parc auto care include de la mașini mici, pentru plimbări rapide pe la casele vedetelor din Beverly Hills, la microbuze care fac tururi la studiourile din Hollywood și până la bolizi de lux, pentru dinastiile princiare arabe care se mută vara la Los Angeles. Din păcate pentru toți fanii ei, aceasta nu mai cochetează cu actoria, însă cu siguranță a rămas în inimile tuturor prin rolurile interpretate în celebrele telenovele românești.

Afacere de succes in Statele Unite

„Noi avem acum cinci divizii: Valet, Transportation, Bus-urile acelea mari, Car rental şi Apartments. Este foarte mult de muncă şi e greu să te împarţi peste tot… Eu sunt aia rea din companie. Adică sunt cea care rezolvă lucrurile atunci când se împotmolesc, când trebuie luată o decizie importantă, când trebuie acceptat un contract foarte mare. Am avut chiar acum un contract de închiriere pentru 100 de maşini şi noi aveam în flota noastră doar 75, iar 25 a trebuit să le luăm din alte părţi. Şi atunci tot eu trebuie să vin cu semnătura”, a explicat Mihaela Bărluțiu pentru okmagazine.ro.

Vedeta se laudă cu clienți unul și unul, printre aceștia numărându-se și starul hollywoodian Tom Cruise și diva Jennifer Lopez.

„Păi, l-am avut client pe Tom Cruise – chiar Vali l-a condus, la un moment dat, la câteva petreceri şi cred că am vorbit şi eu cu el la telefon. Spun asta pentru că, atunci când vorbesc la telefon, nu ştiu cine e la celălat capăt la firului, până nu se trezeşte cineva din birou să-mi spună. Chiar acum o lună a sunat producătorul Rihannei. Am avut-o drept clientă şi pe Jennifer Lopez, care a cerut patru SUV-uri, unul pentru ea, iar celelalte pentru bodyguarzi. Am dus-o la o petrecere în Beverly Hills, a mai avut o petrecere de weekend pentru care i-am dat şi transport, şi valet…”, a mai spus ea.

Astăzi este sărbătoare mare în familia Mihaelei Bărluțiu, căci fosta actriță își serbează ziua de naștere. Pe contul său de Facebook, rebela Nicole a început să primească urări din partea prietenilor virtuali încă de la primele ore ale dimineții și cu siguranță nici fanii nu au uitat-o, într-o zi atât de importantă.

Adauga un comentariu