Cancan

Cum s-a răzbunat un tânăr pe iubita care l-a părăsit pentru altul

Publicat: 31 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum s-a răzbunat un tânăr pe iubita care l-a părăsit pentru altul
Cum s-a răzbunat un tânăr pe iubita care l-a părăsit

Cum s-a răzbunat un tânăr pe iubita care l-a părăsit. Un tânăr din Statele Unite s-a răzbunat crunt pe iubita lui, care tocmai îl părăsise pentru un alt bărbat. Acesta a postat o fotografie pe reţelele de socializare care a devenit virală. Gestul bărbatului a atras simpatia mai multor tinere din lumea întreagă.

Aaron Adams (29 de ani) este tânărul american din Alabama care nu a suportat despărţirea de iubita lui şi a găsit o modalitate inedită de a se răzbuna pe femeia plecată la braţul altui bărbat. Aaron avea o relaţie de câţiva ani cu Sidney Shelbey, dar tânăra lui iubită s-a îndrăgostit nebuneşte de şeful ei de la un salon de tatuaje. Atunci fata a decis să pună capăt relaţiei pe care o avea cu iubitul ei.

Cum s-a răzbunat un tânăr pe iubita care l-a părăsit pentru altul

Deloc bine nu i-a picat lui Aaron care, rănit în orgoliu, a găsit răzbunarea! A luat o fotografie cu el şi Sidney şi i-a acoperit capul tinerei cu o cruce roşie, scriind mai jos “position available/poziţie disponibilă”. Mai mult, a folosit imaginea că fotografie de profil pe Facebook, iar aceasta a fost distribuită de 13.000 de ori într-o săptămână.

”Într-un fel, ideea mi-a venit de la Sidney. Mi-a spus în mod repetat că ar trebui să-mi schimb fotografia de profil. Nu-mi pasă dacă trebuie să mă tai, nu mai vreau să fiu în poza ta de profil, mi-a spus. Deci, am luat ideea chiar de la ea. Nu mă aşteptam la aceste reacţii. Unii oameni au făcut video-uri chiar şi pe TikTok, editandu-le cu fotografiile lor”, a declarat Aaron Adams.

Iar bărbatul părăsit a captat chiar atenţia mai multor tinere din întreaga lume, astfel că şansele să aibă o nouă parteneră, rapid, sunt foarte mari.

Un tânăr din Botoşani şi-a dat în judecată fosta iubită, pentru că l-a părăsit cu o zi înaintea cununiei

Un tânăr din Botoşani şi-a dat în judecată fosta iubită, pentru că l-a părăsit cu o zi înaintea cununiei. Mai mult decât atât, i-a cerut femeii să-i înapoieze toate cadourile oferite în timpul relaţiei lor.

Caz uimitor la Botoşani! Supărat că a fost părăsit chiar înainte de nuntă, un bărbat şi-a dat în judecată fostă iubită şi i-a cerut acesteia să-i înapoieze toate cadourile făcute oferite în timpul relaţiei lor.

Bărbatul din Botoşani îi cere femeii în instanţă toate darurile oferite, inelul de logodnă dar şi daune morale. Totul, pentru că fosta partenera l-a părăsit chiar cu o zi înainte de cununia civilă.

Relaţia celor doi a început în 2016 şi a durat doi ani, perioada în care bărbatul lucra în Italia. I-a trimis iubitei bani pentru diverse cheltuieli, dar şi pentru bilete de avion ca să-l viziteze în Italia. La un moment dat s-au întors împreună acasă şi au decis să se căsătorească, iar nunta au programat-o după un an, relatează Botoşani News.

Chiar înainte de căsătorie, în relaţia celor doi au apărut tensiuni, iar fata l-a anunţat în ziua dinaintea stării civile că îl părăseşte. Şi nunta programată după un an, pentru care bărbatul plătise în avans restaurantul şi muzică, a fost anulată.

Aproape 10.000 de euro ar trebui să îi restituie fostă iubită

Frustrat şi ofticat de toate cele întâmplate, bărbatul şi-a dat în judecată fostă iubită, cerându-i înapoi banii pe care i-a cheltuit cu inelul de logodnă, scoala de şoferi, bijuterii, telefon, dar şi pentru biletele de avion. În plângere, bărbatul a spus că, pentru toate acestea, fosta logodnica ar trebui să îi restituie peste 9.000 de euro şi 3.500 de lei. Bărbatul cere, însă, şi daune morale de 10.000 de euro.

Şi tânăra a cerut în instanţă daune de 10.000 de euro, dar instanţă a respins ambele pretenţii. Bărbatul nu s-a lăsat, însă, şi a făcut apel.

Adauga un comentariu