Actualitate

Cum se comportă Gabriela Cristea și Tavi Clonda în intimitate. Pasiunea în cuplu este foarte importantă, după ce au devenit părinți

Publicat: 26 mai 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Cum se comportă Gabriela Cristea și Tavi Clonda în intimitate. Pasiunea în cuplu este foarte importantă după ce au devenit părinți
Gabriela Cristea și Tavio Clonda recunosc că este foarte importantă relația de cuplu, nu doar viața de familie

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dezvăluit cum se comportă în intimitate și ce fac pentru a menține vie flacăra pasiunii. În calitate de părinți, cei doi sunt foarte dedicați fiicelor lor și vieții de familie. Cu toate acestea, ei nu își neglijează viața de cuplu, iar odată pe lună au grijă doar de ei.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună două fetițe superbe, pe Victoria și Iris, micuțe ce au devenit centrul Universului lor. Deși sunt niște părinți devotați, aceștia nu neglijează nici momentele în doi. Iată cum mențin Gabriela Cristea și Tavi Clonda pasiunea în cuplu, după ce au devenit părinți!

Cum se comportă Gabriela Cristea și Tavi Clonda în intimitate

Gabriela Cristea este mămică, dar totodată nu uită să fie și soție. Ea și Tavi Clonda formează un cuplu de ceva timp, însă viața lor s-a schimbat cu 180 de grade odată cu venirea pe lume a fetițelor. Așadar, fanii sunt curioși cum reușesc să aibă timp și ei.

Gabriela Cristea a recunoscut că este foarte importantă relația de cuplu, deoarece de aceasta depinde relația cu fetele lor, dar și viața profesională. Iar în ceea ce privește flacăra pasiunii, aceasta se menține împreună cu partenerul, fiind foarte importantă intimitatea dintre cei doi soți.

„Am hotărât ca un weekend pe lună să fie weekendul părinților, în care fetele stau undeva, la bunica, la Paula și la Gelu, la nași, în diverse locuri unde reușim noi să le plasăm, și să mergem și să ne ocupăm doar de noi doi. Efectiv, închidem telefoanele. De sâmbătă de la prânz și până luni la prânz, când mergem să luăm fetele, nu dorim să știm decât despre noi doi”, a povestit Gabriela Cristea.

Tavi Clonda este un romantic incurabil

Totodată, în relația de cuplu a Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda apar tot felul de gesturi tandre și romantice, care la prima vedere ar putea părea nesemnificative. Oricum, prezentatoarea TV recunoaște că partenerul ei este mult mai romantic și mai atent decât ea. Cu toate acestea, ea este conștientă că trebuie să-i întoarcă aceste gesturi.

„Cadouri și din astea ne facem aproape zilnic sau măcar o dată pe săptămână dacă nu, și cred că cel mai frumos cadou pe care putea să mi-l facă a fost surpriza de a merge împreună în Tenerife, care a fost – ce să vezi? – gestul romantic făcut tot de soțul meu”, a mai precizat soția lui Tavi Clonda.

Comentarii
Adauga un comentariu