Cancan ultimă oră

Dai o avere să te îmbeți! Câți lei costă o bere în restaurantul lui Victor Slav din București

Publicat: 24 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dai o avere să te îmbeți Câți lei costă o bere în restaurantul lui Victor Slav din București
Victor Slav deține un local într-o zonă selectă a Capitalei

Victor Slav deține un restaurant într-o zonă selectă a Capitalei. Prezentatorul de televiziune și-a deschis localul în pandemie. Câți lei costă o bere în restaurantul acestuia?

Victor Slav deține un local într-o zonă selectă a Capitalei. Situat pe bulevardul Decebal din Capitală, prezentatorul de televiziune a pus la dispoziția clienților un meniu diversificat de băuturi și preparate. Iar… pentru cei care doresc să iasă în oraș cu prietenii să se înfrupte din câte o bere, trebuie să știe faptul că trebuie să scoată cel puțin 14 lei din buzunar. O bere de 330 ml ajunge să coste și 18 lei în restaurantul lui Victor Slav.

Iar dacă se dorește o băutură din „categoria grea”, un client trebuie să scoată din buzunar, pentru un vin, chiar și aproape 200 de lei pentru o sticlă.

Din ce face bani Victor Slav, fostul partener al Biancăi Drăgușanu

Din anul 2018, Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Sofia Natalia. După separare, Victor Slav este nevoit să plătească pensie alimentară acesteia pentru creșterea copilului, care ar fi în jur de 500 de euro pe lună.

Victor Slav prezenta emisiunea ”Vulturii de noapte”, la Kanal D, însă, momentan, aceasta se află pe „hold”. De asemenea, Victor Slav câștiga bani din contracte de imagine, în prezent, și are și un restaurant din Capitală. Pe de altă parte, fosta sa parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, încasează mai mulți bani, având un contract uriaș cu un studio de videochat, contracte de imagine și deține și propriul ei atelier cu articole vestimentare.

Adauga un comentariu