Cancan

Dan Bordeianu și Adela Popescu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. De ce s-au despărțit

Publicat: 01 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dan Bordeianu și Adela Popescu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. De ce s-au despărțit
Dan Bordeianu și Adela Popescu au fosrmat un cuplu și pe micile ecrane dar și în viața reală

În anii 2000, povestea de dragoste dintre Dan Bordeianu și Adela Popescu ținea prima pagină a presei mondene din țara noastră. Idila celor doi actori a prins foarte bine mai ales pentru audiența telenovelei „Numai iubirea”. Astfel, telespectatorii se așteptau ca logodna din serial a celor doi să fie urmată de o căsătorie în viața reală. Și totuși, relația acestora s-a stins în cele din urmă după trei telenovele în care au apărut împreună.

Idila dintre Adela Popescu şi Dan Bordeianu s-a născut în 2004, pe platourile de filmare ale telenovelei „Numai iubirea”. Această poveste de dragoste a prins foarte bine pentru audienţa serialului difuzat între 2004 şi 2005. Astfel, anul 2004 a fost unul cu noroc pentru Adela Popescu, o tânără actriță aspirantă care debuta pe micile ecrane. Pe de altă parte, Dan Bordeianu era un actor cu ceva mai multă experiență, care s-a îndrăgostit iremediabil de cea care avea să îi devină parteneră nu doar de film, ci și în viața reală.

Dan Bordeianu și Adela Popescu, un cuplu de succes

Relația dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu a reușit să stârnească aprecierea fanilor. Aceștia s-au bucurat enorm să le admire povestea de dragoste și în viața reală. Mai mult, se poate spune că îndrăgitul cuplu, prin dragostea lor, a salvat serialul de la un mare insucces. Și dacă Adela Popescu era o tânără la început de drum, Dan Bordeianu era un „veteran” al micului ecran, cu zeci de piese de teatru la activ. Astfel, în timpul filmărilor, între cei doi s-a înfiripat o frumoasă poveste de iubire, care i-a asigurat succesul serialului.

„După mai multe eşecuri, cu Adela a fost un noroc pentru telenovelă că Bordeianu a fost prima ei dragoste… Relația lor a făcut bine serialului «Numai iubirea» dar și următoarei telenovele, «Lacrimi de iubire». A adus un plus de autenticitate. Iar Adela a dovedit, mai târziu, că nu e persoana multor relații amoroase”, a spus scenaristul Eugen Patriche.

De ce s-au despărțit Adela Popescu și Dan Bordeianu

Și totuși, frumoasa lor idilă a ajuns la final după trei telenovele în care au jucat împreună. Adela Popescu şi Dan Bordeianu au ajuns să se despartă în timpul serialului „Iubire ca-n filme”. Chiar dacă nu s-a scris în presă la acea vreme, motivul despăririi celor doi ar fi fost faptul că Dan şi-ar fi înşelat iubita chiar pe platourile de filmare. Potrivit unor zvonuri, Dan Bordeianu ar fi clacat din cauza timpului petrecut prea mult pe platouri şi a călcat strâmb cu una dintre colegele de filmare.

Oricum, cei doi și-au refăcut viețile cu succes, au o viață sentimentaă împlinită și au familii foarte frumoase. Astfel, Adela Popescu are trei copii și și-a găsit fericirea alături de vedeta TV Radu Vâlcan. De cealaltă parte, Dan Bordeianu are o căsnicie minunată alături de soția sa Teodora, cu care are împreună o fiică – Maria. Ei au ales să locuiască la Brănești, departe de vacarmul Capitalei. Cu toate acestea, povestea de dragoste dintre Dan Bordeianu și Adela Popescu a rămas un episod frumos din viața amândurora…

Adauga un comentariu