Cancan ultimă oră

Dana Budeanu despre bărbaţi! Cele mai şocante declaraţii făcute de vedetă

Publicat: 28 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Budeanu despre bărbaţi Cele mai şocante declaraţii făcute de vedetă
dana budeanu despre barbati

Care sunt cele mai şocante declaraţii făcute de Dana Budeanu despre bărbaţi. Designerul vestimentar, fosta prezentatoare de la PROTV a şocat cu declaraţiile făcute de-a lungul timpului despre modul în care bărbaţii aleg să se îmbrace sau să se îngrijească. Vedetă nu i-a menajat deloc pe reprezentanţii sexului puternic, iar declaraţiile Danei Budeanu au făcut înconjurul internetului.

Dana Budeanu are vârsta de 41 de ani şi de-a lungul carierei a lucrat în diverse departamente. Fosta prezentatoare de la emisiunea ”Vorbeste Lumea” a ales calea extremismului în declaraţii. Chiar din acest motiv, Dana Budeanu a fost dată afară de la PROTV. Postul de televiziune considerase la acea dată faptul că declaraţiile vedetei vin în conflict cu viziunile emisiunii pe care o prezenţă.

Dana Budeanu despre bărbaţi! O parte dintre declaraţiile şocante făcute de vedetă

Dana Budeanu a susţinut, de-a lungul timpului, faptul că bărbatul trebuie să fie un exemplu puternic şi neprelucrat al sexului puternic. Aceasta i-a criticat pe cei care aleg să se penseze, sau să se epileze. Desigur, afirmaţiile au iscat un val puternic de contestaţii venite, atât din partea bărbaţilor, cât şi din partea unor femei

Dana Budeanu despre bărbați! Nici mamele nu au scăpat în declaraţiile Danei Budeanu despre bărbaţi: Luaţi-vă fătălăii acasă!

Una dintre cele mai controversate declaraţii făcute de vedetă, se referă la bărbatul fătălău. Într-un episod postat pe vloggul artistei, aceasta declara că un bărbat nu este cu adevărat bărbat dacă îşi sună mama în fiecare seară pentru a-i da raportul.

” Luați-vă fătălăii acasă! Ăștia se-nmulțesc, mă! Mai fac şi copii…se înmulţesc….se înmulţesc. Ce bărbat e ăla, mă, care o sună pe mă-sa în fiecare seară şi îi dă raportul? Ce e aia mă se te duci să mănânci tocăniţa care îţi plăcea când erai mic?. Ăsta trebuie lăsat lat, pe jos, luat cu părul… Cum mă, e şi mami cu noi în cuplu? Auzi, mă duc cu mami la cumpărături! Ce mă? Du-te mă cu ea de tot”. se arată în vlog.

Tot un episod în care Dana Budeanu îi critica pe bărbaţi se referă la faptul că ”masculii” îşi lauda excesiv mamele. Designerul vestimentar considera că nu este normal ca un bărbat care se vrea a fi independent, să mai depindă de părinţii lui

”Cea mai bună mâncare e aia pe care o face mami. Nimeni nu face că mami. Mami în sus, mami în jos. Băi, mami, luați-vă fătălăii acasă!. Stai băi cu mă-ta până mori. Nu mai putem respira de atâția fătălăi. Ce bărbat e ăla care pleacă mai devreme de la serviciu pentru că merge la mami să mănânce? Voi stați ca vitele, la ce vă uitați?”, spune stilista cu mult umor.

Dana Budeanu despre bărbați: Du-te cheam-o, mă, pe mami să te spele la poponeț,

”Du-te cheam-o, mă, pe mami să te spele la poponeț, că v-a spălat pe cap până la 20 de ani, de aia sunteți în halul în care sunteți. Ăștia se-nmulțesc, mă”, le transmite Dana Budeanu „fătălăilor şi continuă: „De ce nu vă mutați cu mami? Stați cu ea în pat, la mijloc…”

Desigur, declaraţiile făcute de Dana Budeanu despre bărbaţi sunt extrem de multe şi controversate. Vom reveni cu alte declaraţii în articolele viitoare.

Dana Budeanu a terminat o facultate care nu are nicio legătură cu ceea ce face

Puţini ştiu cine e Dana Budeanu. Artistă a terminat o facultate prestigioasă din Marea Britanie. A recunoscut faptul că a urmat cursurile de Managementul şi Businessul European la London School of Economics. Ulterior, Dana Budeanu şi-a dat doctoratul în Integrare europeană la UCL. Artistă a recunoscut faptul că nu a făcut ceea ce i-a plăcut, iar facultatea a urmat-o pentru că a fost împinsă de la spate de tatăl ei.

Adauga un comentariu