Radio

Dana Rogoz a dat vestea tristă. E vorba despre fratele ei

Publicat: 26 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Rogoz a dat vestea tristă. E vorba despre fratele ei
Dana Rogoz a facut un anunt trist pe pagina ei de Instagram

Dana Rogoz trece prin momente grele. Actrița le-a împărtășit fanilor de pe Instagram ce se întâmplă în familia ei. Totul are legătură cu fratele ei, Radu, care i-a dat o veste neașteptată și destul de greu de digerat. Cei care au citit postarea Danei Rogoz au încurajat-o și i-au transmis gânduri bune.

Nu sunt puțini cei care înțeleg prin ce trece actrița.

Dana Rogoz a dat vestea tristă

Printr-o postare pe rețelele sociale, actrița Dana Rogoz și-a deschis sufletul și le-a povestit celor care o apreciază și îi urmăresc activitatea, ce se întâmplă în familia ei. Se pare că unul dintre frații vedetei, Radu, părăsește țara fără bilet de întoarcere.

Acesta va locui cu iubita lui în Lisabona pentru o perioadă nedeterminată. Se va întoarce în România cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Dana Rogoz are o relație foarte bună cu frații ei și vestea că unul își va muta cuibul în afara țării, posibil pentru totdeauna, a dărâmat-o.

„Nici nu stiu cum sa incep… Hai sa intru direct in subiect: unul dintre fratii mei, Radu, pleaca din tara fara bilet de intoarcere. Pentru o perioada de timp, nu se stie cat de lunga, va locui impreuna cu prietena lui in Lisabona. Si desi eu am fost intotdeauna cea care i-a incurajat sa plece, avand job-uri care le permit sa lucreze de oriunde din lume, acum ca se intampla…. ah… e mai greu decat ma asteptam”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Actrița spune că este egoistă pentru că se gândește cât de greu îi va fi fără fratele ei aproape, însă chiar suferă că nu îl va putea vedea atât de des precum s-a întâmplat până acum. Din punct de vedere rațional, Dana Rogoz de bucură pentru fratele ei și știe că decizia pe care a luat-o este foarte bună pentru el, însă emoțional este foarte greu să digere ceea ce se întâmplă.

Dana Rogoz despre plecarea fratelui ei: Timpul nostru nu va mai fi niciodată la fel

În seara dinaintea plecării, Dana Rogoz a luat cina alături de frații ei și a mărturisit după că nu a avut curaj să-i spună lui Radu ce simte cu adevărat în legătură cu plecarea lui din țară. Ea crede că atunci când se vor revedea va fi sub presiunea reîntâlnirii perfecte, deci practic nimic nu va mai fi la fel ca înainte.

„Adica timpul ala al nostru nu va mai fi niciodata la fel. Chiar si cand ne vom vedea, va fi sub presiunea „reintalnirii perfecte”, a spus Dana Rogoz.

Actrița a primit foarte multe încurajări din partea celor care o urmăresc pe rețelele sociale. Oameni care au trecut prin situații similare, care înțeleg exact ce simte Dana în aceste momente și că totul este cu adevărat o ruptură, deși din fericire, toată lumea este bine, sănătoasă.

Adauga un comentariu