Cancan

Daniela Crudu, o apariție sexy pe rețelele de socializare. De la ce a izbucnit scandalul dintre focoasa brunetă și Bianca Drăgușanu

Publicat: 21 apr. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Daniela Crudu o apariție sexy pe rețelele de socializare. De la ce a izbucnit scandalul dintre focoasa brunetă și Bianca Drăgușanu
Daniela Crudu și-a făcut o nouă intervenție estetică și a pozat sexy pe rețelele de socializare.

Mereu în atenția publicului, Daniela Crudu este o apariție sexy pe rețelele de socializare. Fosta asistentă tv face furori de fiecare dată când apare în lumea mondenă și nu ezită să se pozeze în ipostaze incendiare. Bruneta are un trecut tumultuos și a fost nu de puține ori protagonista unor scandaluri de amploare în showbiz-ul autohton. La vârsta de 32 de ani, Daniela Crudu se bucură din plin de viață și atrage privirile tuturor cu fizicul de invidiat. Recent, au apărut în presă zvonuri că aceasta nu mai vorbește de ceva timp cu Bianca Drăgușanu și că cele două se află în conflict. Puțini sunt cei care știu de la ce a izbucnit scandalul dintre focoasa brunetă și celebra Bianca Drăgușanu.

Daniela Crudu, în ipostaze sexy pe rețelele de socializare

Una dintre cele mai curtate femei din lumea mondenă, Daniela Crudu, s-a afișat din nou în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Bruneta nu ezită să pozeze provocator de fiecare dată când are ocazia și își asumă aparițiile îndrăznețe în pofida criticilor celor din jur.

Nu de puține ori, fosta asistentă tv a fost sancționată pentru ipostazele extrem de provocatoare, dar și pentru faptul că ar fi exagerat cu operațiile estetice. Daniela Crudu a trecut în ultima perioadă prin transformări fizice spectaculoase. Aceasta a investit sume fabuloase pentru a ajunge la înfățișarea mult dorită.

Daniela Crudu a făcut furori și pe vremea când a pozat în Playboy, iar în prezent atrage privirile tuturor cu ținutele provocatoare și silueta fără cusur. Printre vedetele care au apărut în revistele pentru bărbați se află și Loredana Chivu. Aceasta a pozat goală de nenumărate ori și a fost protagonista unor scandaluri de amploare, având în vedere trecutul amoros controversat.

Și celebra Bianca Drăgușanu nu a ezitat să se lase fotografiată nud, la fel ca frumoasa artistă Anda Adam. Celebra cântăreață nu regretă pictorialul provocator, cu toate că a fost criticată de unii pentru aparițiile îndrăznețe la începutul carierei sale artistice.

Daniela Crudu se bucură din plin de celebritate și nu ține cont de replicile dure ale unora. Recent, s-a aflat că focoasa brunetă nu mai vorbește cu Bianca Drăgușanu de ceva vreme. Cele două au fost prietene, însă în prezent se evită și au o relație tensionată.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre conflictul cu Daniela Crudu

În urmă cu câțiva ani, între Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu exista o relație de prietenie, cele două afișându-se împreună la evenimentele mondene. Se pare că acestea nu își mai vorbesc în prezent și evită să ofere mai multe detalii despre conflictul dintre ele.

Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu a dezvăluit de ce nu mai păstrează legătura cu Daniela Crudu. În presă au apărut zvonuri că focoasa brunetă ar fi avut o relație cu Gabi Bădălău. Daniela Crudu nu a dorit să vorbească despre aceste presupuneri, însă Bianca Drăgușanu a reacționat.

„Nu știu dacă a fost sau nu cu Gabi, nici nu mă interesează. Ce legătură are trecutul lui cu prezentul meu? (…) Daniela are programul ei, viața ei. Nu mai vorbesc cu ea de mulți ani, decât foarte rar. Dacă nu am un subiect comun cu cineva, eu nu mențin o relație. Despre ce să vorbesc eu cu ea? Ea nu are copii, nu are afacere. Nu avem niciun fel de relații. Am fost colege acum 10  ani. (…)

Dacă nu avem chestii comune împreună, ce, sunt obligată să țin o relație de prietenie cu cineva care nu e pe aceeași undă cu mine?

Nu suntem prietene, nu ne-am auzit de ani de zile. Avem vieți diferite, ea e pe distracție, își trăiește tinerețea, frumusețea. Nu suntem prietene, nu suntem dușmance, suntem foste colege și cunoștințe.”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Daniela Crudu nu a dorit să ofere mai multe detalii despre relația tensionată cu Bianca Drăgușanu. Fosta asistentă tv este extrem de activă în mediul online și face furori cu fotografiile îndrăznețe.

Daniela Crudu și-a făcut o nouă intervenție estetică și a pozat sexy pe rețelele de socializare. Bruneta își asumă trecutul controversat și se afișează în ipostaze provocatoare ori de câte ori are ocazia.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Comentarii
Adauga un comentariu